Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς και Απόλλων Κρύας Βρύσης αγωνίστηκαν για τον κοινό σκοπό! (photos+vid)

Μεγάλη ομάδα δεν λέγεται μόνο αυτή που πετυχαίνει θετικά αποτελέσματα εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και αυτή που με κάθε ευκαιρία δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ειδικά όταν συμβάλει με τις δικές της δυνάμεις και δυνατότητες στην βοήθεια ενός συνανθρώπου μας, πολύ δε μάλιστα όταν αυτή η βοήθεια, αφορά ένα μικρό παιδί, έναν μικρό αθλητή.

Η αναβολή του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλων Καλαμαριάς και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έφερε σε δύσκολη θέση τους πόντιους της Θεσσαλονίκης, αφού υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα που είχαν σκοπό να συγκεντρωθούν από τις προπωλήσεις αλλά και τις πωλήσεις πριν τον αγώνα της Κυριακής των εισιτηρίων.

Τα έσοδα εξάλλου θα πήγαιναν εξ ολοκλήρου στον μικρό Ορέστη, μέλος των τμημάτων υποδομής του Απόλλων Καλαμαριάς, για τη σοβαρή επέμβαση που πρέπει να υποβληθεί στο εξωτερικό.

Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης δέχτηκε τηλέφωνο από τον αδελφό Απόλλων της Θεσσαλονίκης και αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκληση να συμμετάσχει σε φιλικό αγώνα, παρά το γεγονός πως έχουν παύση οι δραστηριότητες του συλλόγου εδώ και μία εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Θεοδωρίδης επικοινώνησε άμεσα με όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους θέλησαν να συμμετάσχουν στον αγώνα αυτό συμπληρώνοντας την σύνθεση της ομάδας και με παιδιά από την Κ17.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Για την ιστορία το ματς έληξε 3-2 υπέρ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό αφού ο στόχος ήταν η διεξαγωγή του αγώνα ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα γκολ της αναμέτρησης :

4′ Σουτ του Αγτζίδη μέσα από την μεγάλη περιοχή και 1-0 για την Καλαμαριά

15′ Ωραίο σουτ του Ευσταθίου στην δεξιά γωνία του Παπαδόπουλου και 2-0.

34′ Ατομική προσπάθεια του Γιώργου Κίτσα, μείωσε σε 2-1

52′ Διαγώνιο σουτ του Τσιρλίδη από δεξιά και οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια (2-2)

90+2′ Ωραίο ευθύβολο σουτ του Τσουκάνη και το σκορ διαμορφώθηκε στο τελικό 3-2.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Σιδέρης, Τσιόπτσης, Μπρέγκου, Γκελοσάνι, Λουϊζίδης, Παρράς, Κίτσας Γ., Βεζυριανόπουλος, Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πάρδας, Τσιρλίδης, Γκόγκος, Σιδηρόπουλος, Σερβετάς, Παπαδόπουλος Τ.,

Πριν τον αγώνα μικρά παιδιά της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς χόρεψαν ποντιακούς χορούς συνοδεύοντας τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ενός στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί οι δύο ομάδες μπροστά σ΄ ένα πανό που έγραφε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα προς τον μικρό Ορέστη : “Είσαι μικρός πολεμιστής με την ευχή μας νικητής”.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Απόλλων Καλαμαριάς παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του φιλοξενούμενου Απόλλων.

Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ με ανακοίνωση τους εκφράζουν τις θερμότερες ευχές στον μικρό Ορέστη να επιστρέψει νικητής από τη μεγάλη μάχη

φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

κείμενο από τη σελίδα του Απόλλων Κρύας Βρύσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected