Κατηγορίες
Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική

Μόνο νίκη για τη Νάουσα στη Γουμένισσα, να σπάσει το…ρόδι το Πάικο!

36_929-480x294

Ιδιαίτερα καθοριστικό και το τρίτο παιχνίδι για Πάικο και Νάουσα, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Γουμένισσας.

Για την τοπική ομάδα, το ματς είναι ουσιαστικά “δίχως αύριο” καθώς η μηδενική συγκομιδή και μάλιστα με τέρματα 0-7, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια όσον αφορά το μέλλον της ομάδας στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και εκ των πραγμάτων, το αυριανό παιχνίδι είναι “τελικός” για τους “πράσινους”.

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τους Ημαθιώτες, που μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς δεν έχουν καταφέρει να…ζεστάνουν τους φίλους τους και μια νίκη στο Κιλκίς, θα αντιστρέψει το κλίμα ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα, η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου θα επιθυμούσε το “διπλό” του Αλμωπού στο Στρατώνι ώστε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση και με ματς κόντρα στους πρωταθλητές και Χαλκιδικής και Κιλκίς να είναι εντός έδρας στον δεύτερο γύρο, ο δρόμος θα είναι σαφώς πιο βατός.

Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τους φιλοξενούμενους να μεταβαίνουν στο δυτικό Κιλκίς έχοντας τη βοήθεια του κόσμου που θα συνοδέψει την αποστολή όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Χαλκιδική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected