Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Αυτός είναι ο Ένες Ντόλοβακ που έρχεται για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

maxresdefault (1)Ο Ένες Ντόλοβακ αποχωρεί από τη Νόβι Παζάρ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τον έκανε δικό του.

Προσθήκη – επένδυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έκλεισε τον Ένες Ντόλοβακ. Πρόκειται για το νεαρό Σέρβο επιθετικό, ο οποίος προ καιρού είχε δοκιμαστεί στην ομάδα της Ηπείρου και έπεισε για την αξία του τον Γιάννη Πετράκη, αλλά και τους συνεργάτες του.

Είναι 17 ετών (γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1999), έχει ύψος 1.76 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη χώρα του, στη Νόβι Παζάρ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κ17 της Σερβίας και αν δεν κατείχε θέση ξένου, η Γιουβέντους θα τον είχε κάνει δικό της, αφού οι άνθρωποί της τον είχαν παρακολουθήσει και είχαν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για αυτόν.

Πληροφορίες από τη Σερβία αναφέρουν πως άνθρωποι του ΠΑΣ ταξίδεψαν στη χώρα των κεντρικών Βαλκανίων και απέκτησαν τον Ντόλοβακ, για τον οποίο πιστεύουν ότι θα εξελιχθεί σε “λαβράκι”. Και μπορεί να μην πάρει… μονομιάς ευκαιρία για την πρώτη ομάδα, αλλά στους αγώνες Κυπέλλου το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στις αποστολές.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected