Κατηγορίες
Super League 1

Η εξαιρετική δουλειά του Ημαθιώτη προπονητή στα Γιάννενα “σβήνει” την απώλεια του Περιστερίδη

IGP9908

Η ατυχία «χτύπησε» νωρίς την «πόρτα» του ΠΑΣ Γιάννινα φέτος το καλοκαίρι.

Ο Κώστας Περιστερίδης υπέστη ρωγμώδες κάταγμα του μικρού δαχτύλου αριστερής άκρας χειρός και ο  χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται από 4 έως 6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον χάνει και τα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Οντ ή τη Μάριεχαμν, αλλά θα είναι πανέτοιμος ως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αν και μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που αντικατέστησε και με το παραπάνω τον Βελλίδη και χάρισε πολλούς βαθμούς με τις επεμβάσεις του στη μεγάλη αντεπίθεση που έγινε στο β’ γύρο της περσινής Super League, δεν θα πρέπει να μας πιάνει πανικός για την προσωρινή του απώλεια. Άλλωστε η θέση του τερματοφύλακα είναι η μόνη του «κυανόλευκου» ρόστερ που ήταν πλήρης και δεν είχε απασχολήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με το super-fm.gr, ο Πασχαλάκης είναι εξίσου καλός, έχει το ύψος, την τεχνική, τα αντανακλαστικά, τη θέληση και έχει δουλέψει εντατικά από τον Ιανουάριο με τον Ημαθιώτη προπονητή Χρήστο Τσελιόπουλο. Όπως συμβαίνει συνήθως με τους τερματοφύλακες, αυτές οι ευκαιρίες είναι εκείνες που φτιάχνουν τις καριέρες και όλοι όσοι είναι στον πάγκο, το ξέρουν πολύ καλά. Όλοι τους προετοιμάζονται για να είναι έτοιμοι στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Στο χθεσινό δίτερμα διάρκειας δύο ημιώρων που έγινε στους «Ζωσιμάδες», ο Πασχαλάκης επιβεβαίωσε, ότι μπορεί να σταθεί άνετα όταν θα έρθει η ώρα για τα επίσημα ματς. Και μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά είχε αποκτηθεί για να παίξει βασικός, άλλο που ο Περιστερίδης πρόλαβε εντυπωσίασε και δεν ξαναβγήκε από την ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο άνθρωπος πίσω από τους τερματοφύλακες της ομάδας, ο Χρήστος Τσελιόπουλος, που κάνει σπουδαία δουλειά. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τόσο καλά τα μυστικά αυτής της θέσης, γι’ αυτό όποιος κι αν εμφανίζεται κάτω από τα δοκάρια είναι «δασκαλεμένος» και γυμνασμένος άριστα. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected