Super League 1 - Μεταγραφές

Τα δεδομένα για Πίτου Γκαρσία στον Ηρακλή

Pitou_Garcia-665x363Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει στο πρόσωπο του Πίτου Γκαρσία, τον ιδανικό παίκτη για να κλείσει την τρύπα στη θέση του Νο8.

ο έβλεπε από τον χειμώνα, ο Πίτου ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει, αλλά τότε ο Σπύρος Παπαθανασάκης είχε στο μυαλό του μία ομάδα με παίκτες 25 ετών και ο 32χρονος μέσος κρίθηκε… μεγάλος.

Ο Αργεντίνος κατέληξε τελικά στην Κορέα, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Seongnam, με ετήσιες απολαβές 310.000 ευρώ!

Στο πρωτάθλημα της Κορέας ο Πίτου διαπρέπει και η ομάδα του βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Από οικονομικής άποψης, όλα κυλούν ρολόι, μιας και στις 25 κάθε μήνα, τα χρήματα βρίσκονται στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με το bluearena, το δέλεαρ επιστροφής είναι τεράστιο για τον Αργεντίνο μέσο. Ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ηρακλή, παρά τα προβλήματα που είχε με τις εκάστοτε διοικήσεις και οι οποίες τον εξώθησαν σε προσφυγή. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να γυρίσει σε μία ομάδα από την οποία έχασε περίπου 170.000 ευρώ.

Το πρωτάθλημα της Κορέας ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο, ωστόσο ο Πίτου είναι κάτι παραπάνω θετικός στο ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής στον Ηρακλή, αρκεί φυσικά η πρόταση που θα του καταθέσει η ομάδα (αν του καταθέσει τελικά), να είναι ικανοποιητική, γνωρίζοντας φυσικά ότι συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό της Κορέας δεν πρόκειται να βρει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected