Κατηγορίες
Διάφορα

Το SportsUp καλωσορίζει στο κλαμπ συνεργατών την “Simparts.gr”!

output_o6JTiR

Όλο και μεγαλώνει η ομάδα στο SportsUp, που βαδίζει πλέον σε νέα, μεγαλύτερα ειδησεογραφικά…χωράφια, πάντα με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα που το διακρίνει!

Από σήμερα, καλωσορίζουμε στην παρέα μας μια ακόμη εταιρία που έχει ανοίξει τα…φτερά της σε πανελλαδική εμβέλεια και μέσω του εντυπωσιακού e-shop που διαθέτει (πατήστε ΕΔΩ), δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων.

etairiaΗ επιχείρηση Γαβριηλίδης Κ. Συμεών αποτελεί συνέχεια των εμπορικών δραστηριοτήτων της επιχειρηματικής οικογένειας Γαβριηλίδης Κωνσταντίνος  με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή, αντιπροσώπευση, εμπορία λιπαντικών ,πρόσθετων βελτιωτικών  αλλά και γεωργικών, βιομηχανικών ανταλλακτικών,  μηχανημάτων και λοιπών συναφών ειδών.

Η πολυετής εμπειρία μας επί σειρά 45 και πλέον ετών, η τεχνογνωσία, η συνέπεια και οι άριστες επιλογές όσον αφορά τους συνεργάτες – προμηθευτές μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των αγαθών που διαθέτουμε και το επίπεδο συνεργασίας, καθώς και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λίπανσης για το αυτοκίνητο, την βιομηχανία και όχι μόνο.

Στο κατάστημα μας που βρίσκεται στη Βέροια (φωτ) θα βρείτε λιπαντικά NORTH SEA Lubricants, γράσα, πρόσθετα-βελτιωτικά προϊόντα Γερμανίας, PROTEC και ERC, ρουλεμάν KoyoSKF  και ανταλλακτικά παντός τύπου, βιομηχανικά, τρακτέρ κλπ.

Επίσης  στο κατάστημα μας θα βρείτε τα λιπαντικά LIQUI MOLY και TOTAL σε πολύ καλές τιμές και καθαριστικά χεριών, SANDEXON Γερμανίας, 2m σπρέι καθαριστικά Γερμανίας , ειδικά λιπαντικά LEPRINXOL-PETRO CANADA Γερμανίας.

Οι συνεργάτες του SportsUp εύχονται στους υπευθύνους της επιχείρησης, καλές δουλειές και επαγγελματική ευημερία!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected