Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Απτόητος ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, απέκτησε και Δημούλτση!

13700165_1784988351733668_5632954302909216294_nΜια ακόμα σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε, “έπεται συνέχεια!”

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Δημούλτση, ο οποίος διακρίνεται για την δεινότητα του στο σκοράρισμα και του ευχόμαστε να έχες υγεία και να ευχαριστηθεί την κάθε στιγμή της συμμετοχής στην ομάδα μας.”

Μετά από επικοινωνία του ποδοσφαιριστή μας ζήτησε να μεταφέρουμε μέσα απο την σελίδα μας της παρακάτω δηλώσεις :

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής. Ο τρόπος προσέγγισης τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητικού team ήταν καθοριστικός παράγοντας στην πραγματοποίηση της συμφωνίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι στις χαμηλές κατηγορίες του Νομού και δεν της αρμόζει. Η Διοίκηση δουλεύει πάνω σε ένα πλάνο εδώ και 2 χρόνια και είχε σαν αποτέλεσμα μια άνοδο. Πιστεύω με τη παρουσία μου και την εμπειρία μου να βοηθήσω να πραγματοποιηθεί ο στόχος της ομάδος, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη και τον προπονητή Φίλιππο Πέιο για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου.”

Το βιογραφικό του :

Ακαδημία Βέροιας, Αετός Μακρυχωρίου Λάρισας, ΑΕ Καβασίλων, Μακροχώρι (Δ Εθνική), Θύελλα Σταυρού, Νηρέας Βέροιας, Φίλιππος Μέσης, ΓΑΣ Κοπανού, Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected