Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στη Γαλλία συνεχίζει ο Δώνης!

554712_138009089674832_1888191964_nΔανεικός στη Νις παραχωρείται ο Τάσος Δώνης, με ποδοσφαιριστή και Γιουβέντους να έχουν δώσει τα χέρια με τους Γάλλους για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. 

Στη Γαλλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Δώνης. Ο νεαρός επιθετικός, μετά το πέρασμά του από την Λουγκάνο, επέστρεψε στη Γιουβέντους η οποία τον παραχωρεί εκ νέου δανεικό, στη Νις.

Με τους Γάλλους υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του Δώνη για ένα χρόνο. Ο Έλληνας επιθετικός που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λουγκάνο, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Europa League, μιας και οι Γάλλοι βρίσκονται στους ομίλους της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στη συμφωνία ανάμεσα σε Νις και Γιουβέντους υπάρχει ρήτρα στα 3 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που οι Γάλλοι θελήσουν να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι. Αν αυτό συμβεί, ο Δώνης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων το οποίο θα του επιφέρει 1.8 εκατ. ευρώ συνολικά.

Εκτός από τη Νις, για τον δεύτερο γιο του Γιώργου Δώνη, ενδιαφέρον είχε εκφράσει και η Ζούλτε Βάρεγκεν, αλλά και ομάδες όπως η Στουτγκάρδη, η Σιόν, η Σαν Πάουλι. Ωστόσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στη Γαλλία, αλλά και στην Ευρώπη και έτσι ήρθε η συμφωνία και μεταξύ της Γιουβέντους και της Νις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected