Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αυτοί είναι οι πέντε παίκτες που δοκιμάζονται στον Ερμή Ζωνιανών

ermis-zonianon-proti-3-750x500Στις προπονήσεις του Ερμή Ζωνιανών συμμετέχουν ο Βαλεντίν Στόεφ και ο Αλεξάντερ Κοράνοφ από το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το grandsport, οι δύο Βούλγαροι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του Γιώργου Πετράκη και εφόσον τον ικανοποιήσουν, τότε θα αποκτηθούν. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως δοκιμάζονται και οι Κώστας Γεωργούλης, Βαγγέλης Χριστοδούλου και ο Παναγιώτης Παϊτέρης. Ήδη οι παραπάνω ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις του Ερμή Ζωνιανών και εφόσον ο Γιώργος Πετράκης μείνει ικανοποιημένος, θα γίνουν κινήσεις για να αποκτηθούν.

To who is who των υπό δοκιμή

Τόσο Αλεξάντερ Κοράνοφ όσο και ο Βαλεντίν Στόεφ έχουν παραστάσεις από κατηγορίες της Βουλγαρίας απ’όπου και κατάγονται. Ο Αλεξάντερ Κοράνοφ είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ενώ ο 20χρόνος Βαλεντίν Στόεφ που αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως μεσοεπιθετικός.

Ο Κώστας Γεωργούλης έχει ύψος 1.88 και είναι γεννηθείς στις 10/04/1990 (26 ετών), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Προοδευτικής, της Ελασσόνας απ’όπου και κατάγεται αλλά και του Απόλλων Λάρισας.

Ο Βαγγέλης Χριστοδούλου μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιθετικός μέσος, όσο και ως ακραίος επιθετικός. Είναι γεννηθείς στις 8/9/1996 (20 ετών), ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Δία και στην συνέχεια στην Κ19 του Κισσαμικού πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο για τον Ερμή Ζωνιανών. Αξίζει να προσθέσουμε, πως είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Βασίλη Χριστοδούλου.

Ο Παναγιώτης Παϊτέρης γεννήθηκε στις 15/01/96, αγωνίζεται ως επιθετικός και την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα της ομάδας Κ20 της Καλλονής στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected