Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Πανθρακικός και Καλλονή την…τιμητική τους!

Πέντε συνολικά μεταγραφές, δύο οι Ακρίτες και τρεις οι νησιώτες περιελάμβανε το σημερινό (26/7) πρόγραμμα του Πανθρακικού και της ΑΕΛ Καλλονής αντίστοιχα.

Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο1

Η ΠΑΕ Πανθρακικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου Κάρδαρη και Εμμανουήλ Ρουσσάκη.

Ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 στην Αθήνα. «Ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Πανιωνίου, όπου εντάχθηκε το 2002 και παρέμεινε ως το 2010. Ακολούθως συμμετείχε για 1 σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τον Αθηναϊκό και στη συνέχεια φόρεσε για 4 χρόνια τη φανέλα του Α.Ο. Τραχόνων Αλίμου (Δ’ Εθνική 2011-2013, Γ’ Εθνική 2013-2014, Β’ Εθνική 2014-2015). Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας.

Ο Εμμανουήλ Ρουσσάκης αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1996 στο Ηράκλειο Κρήτης. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου (2006-2010). Το 2010 τον απέκτησε ο Πανιώνιος και μόλις στα 14 του χρόνια άρχισε να αγωνίζεται στην Κ20 της ομάδας της Νέας Σμύρνης, όπου και παρέμεινε ως το 2014. Έπειτα, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ΑΕΚ, ενώ την περίοδο 2014-2015 βρέθηκε στον ΟΦΗ. Πέρυσι αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (Κ20) του Πλατανιά Χανίων. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος Κ17.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα και τον Μανώλη στην οικογένεια του Πανθρακικού μας και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!!!

cats

Την επίσημη συμφωνία με τους Μιχάλη Φράγκο, Δημήτρη Λίταινα και Φλόρενς Κέρι ανακοίνωσε η ΑΕΛ Καλλονής.

Ο πρώτος είναι 26 ετών και αποκτήθηκε από την Καλλιθέα, στην οποία αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια τα δύο τελευταία χρόνια και πέτυχε 14 γκολ. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Φωκικό, Πανηλειακό, Ρόδο, Διαγόρα, Πρέβεζα και Θρασύβουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φράγκο.

Ο Μιχάλης Φράγκος είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου του 1990 και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Έχει περάσει από Θρασύβουλο, ΠΑΣ Πρέβεζας, Διαγόρα Ρόδου, Πανηλειακό, Φωκικό, Λαμία και Καλλιθέα.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία”

Παράλληλα, οι νησιώτες ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Δημήτρη Λίταινα, ο οποίος τον Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 21 χρόνια. Αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στον Τύρναβο και πέρσι στη Γ Εθνική είχε 29 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Λίταινα.

Ο νεαρός επιθετικός γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 1995 και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Τύρναβος.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

Τέλος, παίκτης της ΑΕΛΚ είναι και ο Φλόρενς (Λόρι) Κέρι, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και είναι 26 ετών. Πέρσι αγωνίστηκε στον συντοπίτη Αιολικό, με τον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 14 γκολ, στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Παλαιότερα έπαιξε και σε Τρίκαλα, Έβρο Σουφλίου, Πιερικό, Χανιά, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φλόρενς (Λόρι) Κέρι.

Ο Κέρι είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1990 και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Έχει αγωνιστεί στον Πιερικό, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον ΑΟ Χανίων, τον Έβρο Σουφλίου, τα Τρίκαλα και τον Αιολικό.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected