Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Χωρίς…έλεος πλέον ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, απέκτησε και Αργυρόπουλο!

Χωρίς τίτλο Χωρίς τίτλο1

Εντυπωσιάζει ο φετινός Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που έχει δημιουργήσει ένα ρόστερ αντάξιο της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί και για πολλούς ανωτέρου επιπέδου.

Σειρά πήρε σήμερα ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που “μεγάλωσε” στην Ακαδημία Βέροιας (με ένα μικρό “διάλειμμα” σε ΑΕ Σφκιάς και Αχιλλέα Νεοκάστρου) και βοήθησε τα μέγιστα τον σύλλογο για να διακρίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Βασίλη Αργυρόπουλο ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Βασίλης Αργυρόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μέγα Αλέξανδρου!

Πρόκειται για το έμπειρο στόπερ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ο οποίος με το έμφυτο ποδοσφαιρικό του ταλέντο, την ευφυΐα και τα αθλητικά του προσόντα, καθιερώθηκε ως ένας περιζήτητος παίχτης στην πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική “αγορά” του Νομού μας με αποτέλεσμα να τον διεκδικούν πολλές ομάδες.

Τελικά αφού υπερκεράστηκαν οι όποιες διαφορές χώριζαν τους δύο συλλόγους, Ανδρέας Καλαϊτζίδης και Σάκης Σίμπος έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν ο αξιολογότατος αυτός αθλητής να συνεχίσει την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος θα ήθελε από τη μία, να ευχηθεί στον Βασίλη να μας χαρίσει πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα με υγεία όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει, από την άλλη δε, να ευχαριστήσει και να συγχαρεί την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας που όπως έχει αποδείξει μέχρι τώρα, ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στα όνειρα των παιδιών της. Καλή επιτυχία”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected