Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0

597ad0d89529b5b400137d9804ad5bb3_MΚαλή εμφάνιση από τον ΠΑΣ και θετικό δείγμα γραφής από την ομάδα του Γιάννη Πετράκη λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ. Καλύτερο ποιοτικά το παιχνίδι σε σχέση με αυτό με την Κέρκυρα και ο Παναιτωλικός έδειξε θετικά στοιχεία, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, στο πρώτο δεκάλεπτο τα «καναρίνια» είχαν κατοχή της μπάλας και απείλησαν με ένα σουτ του Μάκου. Στο 21′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν μετά από κόρνερ ο Σκόνδρας έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της δοκού, ενώ στο 30′ και το 33′ οι Κούσας και Φερέιρα αντίστοιχα είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 37′ ο Ουάρντα με έναν «κεραυνό» άγγιξε το γκολ, ενώ ο ΠΑΣ απείλησε ξανά με τον Καντέ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Όπου παραλίγο να «ανάψουν τα αίματα» όταν οι Παπάζογλου και Καντέ είχαν μία αψιμαχία.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού ο Γιάννης Ματζουράκης «γύρισε» το σύστημα σε 4-4-2, με την είσοδο του Τομανέ. Στο 50′ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ουάρντα, ο Παπάζογλου πήρε τη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε μεταξύ Μπουκουβάλα και δοκαριού, ενώ στην επαναφορά ο Τομανέ σούταρε και η μπάλα βγήκε πάλι κόρνερ. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή του Παναιτωλικού, που λίγο αργότερα (56′) απειλήθηκε από τον Γιάκο (ο Κυριακίδης αντέδρασε σωστά), ενώ στο 63′ ο Μαμπουλού μετά από σέντρα του Κόντε άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια λόγω και των πολλών αλλαγών ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο στο 80′ ο Ρόσα «άγγιξε» την ισοφάριση αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα : Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Κούτρης, Κόντε, Μαμπουλού. Αγωνίστηκαν και οι Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Δώνης, Φερφελής, Μασούρας, Ψαρράς Ι., Ζιώγας, Ψαρράς Ν.

Παναιτωλικός : Κυριακίδης (64′ Κριστιάνο), Ροντρίγκεζ, Κούσας, Μουνιόζ (78′ Κουτρομάνος), Φερέιρα (46′ Τομανέ), Παπάζογλου (89′ Γιαννιώτης), Μάκος (λ.τ. 23′ Βασιλούδης, 57′ Ρότσα), Μαρκόφσκι (71′ Ρόσα), Τσοκάνης, Μύγας (67′ Μύγας), Ουάρντα.

φωτ. από passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected