Football League - Μεταγραφές

Καζναφέρης και…Τάντιτς για Πανσερραϊκό!

thumbnailΟ Πανσερραϊκός συνεχίζει την ενίσχυση του, γεμίζει το ρόστερ του και ποσοτικά και ποιοτικά.

Σύμφωνα με το serressport, είναι σίγουρο πως την Τρίτη, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αν συνυπολογίσει κανείς και τους νεαρούς από την ομάδα Νέων που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία στο Μπάνσκο, εκεί όπου θα βρεθούν οι “κόκκινοι” από τις 18 Αυγούστου.

Παίκτης των “λιονταριών” αναμένεται να γίνει και ο Κώστας Καζναφέρης, καθώς οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν έρθει σε συμφωνία.  Ο 29χρονος… πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής πανηγύρισε πέρυσι με τον Άρη την άνοδο στην Football League, ωστόσο πλέον είναι ελεύθερος και αποτελεί μία καλή λύση έχοντας και εμπειρία.

Ο Καζναφέρης έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Πλατανιά, Εργοτέλη έχοντας περισσότερες από 170 επαγγελματικές συμμετοχές όλα αυτά τα χρονιά και με γεμάτες σεζόν στις περισσότερες ομάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως με εξαίρεση τον Άρη της Γ΄ Εθνικής, έχει να παίξει στην Football League από τη σεζόν 2008/09 όταν φορούσε τη φανέλα του ΠΑΣ. Όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές είναι στην Σούπερ Λίγκ.

Κατά τα άλλα την Κυριακή αναμενόταν στις Σέρρες και τρεις Γάλλοι ποδοσφαιριστές, ένας τερματοφύλακας, ένας επιτελικός μέσος και ένας επιθετικός, προκειμένου να αποκτηθούν λογικά και χωρίς να έχουν γίνει για την ώρα περισσότερα στοιχεία τους γνωστά.

Τέλος στον Πανσερραϊκό είναι πιθανόν να αγωνιστεί και ο Τάντιτς. Όχι όμως ο Μπόζινταρ, αλλά ο αδερφός του Mατίγια, όπως αναφέρει το ert.gr. O 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται όπως και ο αδερφός του στα άκρα της μεσαίας γραμμής και έπαιζε στην Τσουκαρίτσκι, με την οποία πανηγύρισε το πρωτάθλημα σε επίπεδο Νέων στην Σερβία πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα θεωρείται από τα καλά ταλέντα της χώρας και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδας. Ο Ματίγια είναι ήδη στις Σέρρες και φιλοξενείται από την οικογένεια του Μπόζινταρ και την Τρίτη θα είναι στην προπόνηση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected