Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 2-1 (vid+tweets)

Cq5DEU9WEAAUHQVΗ Ρεάλ ίδρωσε, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Θέλτα στη Μαδρίτη με 2-1 και έκανε το «2 στα 2» στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε ξανά, όπως και ο Καρίμ Μπενζεμά και το πρώτο ημίχρονο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ολοκληρώθηκε με λίγες φάσεις και κανένα γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν άρχισε να γίνεται πιο πιεστική και στο 60′ έφτασε στο 1-0. Ο Ασένσιο σάστισε σε τετ α τετ και σούταρε πάνω στον Σέρχιο Άλβαρεθ, αλλά ο Μοράτα πήρε το «ριμπάουντ» και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ και ταυτόχρονα… λογαριασμό στη δεύτερη θητεία του στους «μερένχες».

Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν πτοήθηκαν και βρίσκοντας χώρους στο τρίτο της επίθεσης τους κατάφεραν να φτάσουν άμεσα στην ισοφάριση. Ο Ορεγιάνα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 67′.

Τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από την ισπανική πρωτεύουσα, αλλά η Ρεάλ παρά τα πολλά αμυντικά της κενά, βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη χάρη σε πλασέ του Κρόος στο 81′ από ασίστ του Λούκας Βάθκεθ.

Συνθέσεις

Ρεάλ (Ζιντάν): Κασίγια, Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς (69′ Ροντρίγκες), Μπέιλ, Κρόος, Κασεμίρο, Ασένσιο (65′ Βάθκεθ), Μοράτα (77′ Ντίας)

Θέλτα (Μπερίσο): Άλβαρεθ, Ρονκάλια, Καμπράλ, Μάγιο, Κάστρο, Ορεγιάνα, Βας (77′ Ντιόπ), Ερνάντες, Ραντόγια (85′ Σίστο), Γκουιντέτι (73′ Άσπας), Μπονγκοντά

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected