Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τα φιλικά με Πανσερραϊκό και ΠΑΟΚ κρίνουν πολλά!

14064037_1711112815876300_2906039233201685630_nΜε χρονικό ορίζοντα την πρώτη αγωνιστική απομένουν μόνο δύο εβδομάδες για να μπουν οι ομάδες στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους.

Όπως αναφέρει το sportdrama.gr, για την Δόξα Δράμας υπάρχουν τρεις δοκιμασίες πριν την πρεμιέρα. Σε αυτές ο Κώστας Βασιλακάκης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα του σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Καμπανιακό.

Το σημερινό πρώτο τεστ στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό θα είναι το πρώτο σημείο ελέγχου της αγωνιστικής κατάστασης των παικτών της Δόξας  και η πρόβα τζενεράλε θα είναι το Σάββατο στο γήπεδο της ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Ενδιάμεσα θα υπάρχει η αναμέτρηση με το Ορφάνι Καβάλας όπου λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν παίξουν στα δύο άλλα παιχνίδια.

Το σημερινό παιχνίδι στις Σέρρες θα έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας καθώς θα είναι απέναντι στην ομάδα του Διλμπέρη από την φούτμπολ λίγκα που μόλις επέστρεψε από τον Βώλακα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα το μεγάλος γεγονός του καλοκαιριού. Δυστυχώς κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί θέλουν την ομάδα του Ίβιτς να ανεβαίνει στην Δράμα με την ομάδα των Κ20. Μια πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά και βασίζεται κατά κύριο λόγο στο ότι δύο μέρες νωρίτερα θα παίξει φιλικό με την Βέροια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει μια πλειάδα σχεδόν τριάντα παικτών και ο σέρβος προπονητής του μπορεί να χρησιμοποιήσει άνετα δύο διαφορετικά και εξίσου αξιόμαχα σχήματα.

Συνεπώς οι φίλαθλοι της Δράμας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα και τον ΠΑΟΚ που εκτός απροόπτου θα γίνει υπό το φως των προβολέων.

Οι προβληματισμοί του Βασιλακάκη

Οι υποσχέσεις του μεγαλοχορηγού της Δόξας Γιάννη Μπύρου πραγματοποιήθηκαν έτσι ακριβώς όπως δόθηκαν από τον ίδιο με αποτέλεσμα σήμερα η Δόξα να διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό και αξιόμαχο έμψυχο υλικό και τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη να έχει πολλαπλές επιλογές στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Βέβαια η διαχείριση ενός τέτοιου υλικού  δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Όμως για τον Θρακιώτη τεχνικό τα πράγματα είναι πιο απλά. Η τακτική του βασίζεται στο ότι: «Οι καλύτεροι και οι πλέον φορμαρισμένοι θα έχουν θέση στην αρχική ενδεκάδα» . Με αυτή τη τακτική το …μπαλάκι φεύγει από τον προπονητή που ουσιαστικά έχει μόνο τον πονοκέφαλο της διαχείρισης του υλικού και πάει στους παίκτες. Αυτοί καλούνται σε κάθε περίπτωση, από την καθημερινή προπόνηση μέχρι το τελευταίο φιλικό να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πείσουν ότι αξίζουν την θέση στο αρχικό σχήμα.

Ο συναγωνισμός που υπάρχει είναι εμφανής όπως ξεκάθαρη είναι η πρόθεση των περισσοτέρων να διεκδικήσουν την θέση τους στην αρχική ενδεκάδα. Αυτός ο συναγωνισμός, αν όλα πάνε καλά θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της φετινής Δόξας στην προσπάθεια της για την επιστροφή στην δεύτερη κατηγορία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected