Football League

ΟΦΗ – ΑΕΛ Καλλονής 2-0

10Με ωραία μπάλα και τεράστια διάθεση, ο ΟΦΗ κέρδισε εύκολα την Καλλονή με 2-0 χάρις στα γκολ των Βουό και Βρεττού. Θετικό ντεμπούτο για τον Μίκιτς, ανεβαίνει συνεχώς ο Μασάδο. Αγωνία για Κομεσίδη, Μπουρσέλη που αποχώρησαν τραυματίες.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, σε ένα παιχνίδι – προσομοίωση για τα δεδομένα της Football League, ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος της Καλλονής σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης φτάνοντας άνετα στο τελικό 2-0. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» λόγω της πολύ μεγάλης διάθεσης που έδειξαν πηγαίνοντας πρώτοι στην μπάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε πρόβα πρωταθλήματος παρατάσσοντας τον ΟΦΗ με 4-2-3-1, τον Βουό στην κορυφή της επίθεσης και τους Μασάδο, Νάστο στο κέντρο ενώ ο Μπουρσέλης αγωνίστηκε έχοντας ελεύθερο ρόλο.

Για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, το χειροκρότημα κέρδισε ο Τζίλι Βουό με τον Ιβοριανό φορ να δείχνει ότι είναι killer μέσα στην περιοχή και πως μόλις ετοιμαστεί 100% θα αποτελέσει ένα μεγάλο όπλο για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, ο Νιόπλιας άλλαξε αρκετούς παίκτες όμως έδειξε μεγάλη διάθεση με τον Βρεττό να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected