Κατηγορίες
Football League

Λαμία – Άρης 4-0

Χωρίς τίτλοΕντυπωσιακή εμφάνιση από την ομάδα της Φθιώτιδας, που έφτασε στα τέσσερα γκολ κόντρα στον Άρη!

Όπως αναφέρει το starsports.gr, το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ διέσυρε τον Άρη Θεσσαλονίκης με 4-0, με τους “κυανόλευκους” να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη μεγάλη αυτή νίκη, η οποία αν και ήταν σε φιλικό παιχνίδι, την πέτυχαν κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Superleague.

Για τον ΠΑΣ σκόραραν οι Πίντο, Βάντερσον, Τσούκαλος και Κοτσώνης. Ο Μπάμπης Τεννές βάζει σιγά σιγά τη σφραγίδα του στην ομάδα, με τους παίκτες να ακολουθούν κατά γράμμα τα «θέλω» του έμπειρου τεχνικού και να τον αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο. Στο ΔΑΚ Λαμίας βρέθηκαν περίπου 2000 φίλαθλοι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10′ Τετ α τετ ο Ντούνης εξουδετέρωσε το σουτ ο Πίτκας

15′ Σουτ Πίντο από την περιοχή έδιωξε ο Διούδης η μπάλα πήρε ύψος, κεφαλιά Κοτσώνη άουτ

23′ Σέντρα Πεταυράκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Βασιλόγιαννη από τη περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το «γάμα» της εστίας

29′ Ο Πίντο έξω από την περιοχή κράτησε τη μπάλα έδωσε στον Μπλάζιτς κι αυτός αμέσως στον Βάντερσον που σούταρε από τα πλάγια, έπεσε και μπλόκαρε ο Διούδης

41′ Ο Πίντο ανατράπηκε στη περιοχή από τον Μπούρμπο, στη φάση ήταν και ο Ανακογλου. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα στην αριστερή γωνία ξεγελώντας το Διουδη και κάνοντας το 1-0 για τη Λαμία.

52′ Ο Βασιλόγιαννης που άλλαζε συχνά θέσεις, από τα δεξιά θα δει το Βάντερσον στην περιοχή που σούταρε με δύναμη και δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Διούδη, η μπαλα στα διχτυα, 2-0, πανέμορφο γκολ από τον Βάντερσον.

61′ Ο Ίλιτς έδωσε στο Ντούνη που βρέθηκε στην περιοχή, σούταρε, με τον Τσέναμο να μπλοκάρει.

63′ Ο Μπλάζιτς με κάθετη μπαλιά έδωσε στον Τσούκαλο μέσα στην περιοχή που πλάσαρε ιδανικά το Διούδη στη δεξιά του γωνία, 3-0 για τον ΠΑΣ Λαμία.

66′ Φαουλ με τον Αυγενικου, κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Kοτσώνη και 4-0.

70′ Ο Πεταυράκης θα δώσει στον Καραγιάννη που σούταρε αμέσως, έπεσε και έδιωξε ο τερματοφύλακας του Άρη.

71′ Νεα ευκαιρία με το Ντουρμισάι που σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

78′ Κοντά σε ένα ακόμη γκολ η Λαμία, μια βολίδα του Πατσαρούχα από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

84′ Σουτ δυνατό του Νέτο, με τα ακροδάχτυλα έδιωξε ο Τσέναμο και η μπάλα βρήκε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

86′ Καλό φάουλ του Νέτο η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον. Αγωνίστηκαν και οι Tσέναμο, Αυγενικού, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Τσούκαλος, Πατσαρούχας, Ρογγότης.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Μπράβο, Αντρέου, Ανάκογλου, Καπνίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης. Αγωνίστηκαν και οι Νέτο, Ίλιτς, Ντόγος, Παυλίδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Βουτσιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected