Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Κύπελλο Γ Εθνικής (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

3bef4ca6c74089a9b2b94d6c1dc8053e_xl

Το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Πετριτή – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, πήρε ο Καραϊσκάκης.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, ήταν αυτή που μπήκε δραστήρια στο παιχνίδι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, να προηγηθεί στο σκορ στο 20΄ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λάμπρου.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στις εντεκάδες τους, είχαν ευκαιρίες προκειμένου να τις μετουσιώσουν σε γκολ, χωρίς όμως να καταφέρουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα έμεινε ως είχε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τους Ηπειρώτες να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Συνθέσεις

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Καψάλης, Λάμπρου, Αβραμίδης, Βελέτης, Γούλας, Σκοπελίτης (62′ Χαρτσιάς), Ντατίδης, Ευαγγέλου (68′ Γυφτοκώστας), Μαζιώτης, Τσάκαλος, Γούλας (76′ Κόλλινς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος):Μπαντής, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Κουμπής, Τσουλιάης, Παπακίτσος, Άτσκα, Μπότσαρης (55′ Ιωάννου), Μπαλογιάννης (83′ Χαριτόπουλος), Μιχάλης (76′ Βελένγκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected