Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 2-0 (photos)

alexandriamou_araxos_22_100078

Χάρη σε ένα ποιοτικό πρώτο μέρος, όταν και σημείωσε τα δύο τέρματα της, η ΑΕ Αλεξάνδρειας προσπέρασε το εμπόδιο του Ατρόμητου Διαβατού και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, παίζοντας επιθετικά από το πρώτο λεπτό, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια άνετη επικράτηση, ωστόσο στο δεύτερο μέρος το 2-0 δεν άφησε περιθώρια για εφησυχασμό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος δεν απείλησε επιθετικά, προσπάθησε όμως με την εμπειρία του να κλείσει τους χώρους προς τα καρέ του Μανιόπουλου, εντούτοις τα γρήγορα τέρματα των γηπεδούχων στα μέσα του πρώτου μέρους, άλλαξαν τις ισορροπίες και ανάγκασαν τον Σταύρο Κωστογλίδη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, οι “πράσινοι” έφτασαν τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο πρώτο τέρμα, ωστόσο τόσο ο Δημήτρης Καφές (δύο φορές τετ-α-τετ) όσο και ο Ξαγοράρης δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μανιόπουλο, κάτι που έκανε τελικά ο κορυφαίος του αγώνα Παναγιώτης Κούκλας στο 24′.

Στη φάση αυτή, ο Ξαγοράρης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε ξανά στον επιθετικό της ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο οποίος έκανε τη σέντρα με το αριστερό και ο αμυντικός των “πρασίνων” με κεφαλιά ανάμεσα σε δύο παίκτες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ενώ ο Μανιόπουλος προσπάθησε ανεπιτυχώς να την αποκρούσει.

Στο 32′ ο Πέικος βρήκε τον Ξαγοράρη στον άξονα, ο τελευταίος έκανε την κάθετη πάσα τον Καφέ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο έμπειρος στράικερ με πλασέ δεν έδωσε περιθώρια αντίδρασης και άμυνα και τερματοφύλακα για το 2-0.

Τα δύο γρήγορα γκολ, δημιούργησαν μια τελείως διαφορετική εικόνα στη συνέχεια ενώ στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα.

Μάλιστα, στο διάστημα αυτό οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν ήταν κάποια μακρινά σουτ χωρίς να ανησυχήσουν τους δύο τερματοφύλακες ενώ και το καλά εκτελεσμένο φάουλ του Καφέ στο 87′, απέκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο Μανιόπουλος. Λίγο πριν τη φάση αυτή, ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κώστα Παγγούρα, που ανέκοψε με το χέρι πάσα των γηπεδούχων, ενώ οι Δαλήγγαρος και Αναστάσης (έκανε 7 ράμματα!) έπαιζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με μπανταρισμένο κεφάλι, μετά από σύγκρουση που είχαν σε μια διεκδίκηση της μπάλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Σκούρα (46′ Πιπιλιάρης), Ιορδανόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Αναστάσης (69′ Λίτσι), Λαμπριανίδης (56′ Σαμαράς), Ξαγοράρης, Κούκλας, Καφές

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Παγγούρας, Μουρατίδης, Βοργιατζίδης, Δαλήγγαρος, Φαρμάκης (54′ Αρβανιτίδης), Ζερδαλής, Κωστογλίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος (77′ Τσιολάκης), Γκιάλπης (36′ Κάσα)

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected