Ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης προπονητής στην ΑΠΕ Λαγκαδά.Ανακοινώθηκε σήμερα από τη διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά ο αντικαταστάτης του Θούλη Γιαμουρίδη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο μέχρι πρότινος βοηθός του έμπειρου προπονητή αλλά και παλαιότερα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης είναι ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά ανακοινώνει μετά από την παραίτηση του κ. Νάτσιου Ιωάννη τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του, ότι αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του συλλόγου ο κ. Γκογκάκος Αθανάσιος. Το υπόλοιπο συμβούλιο παραμένει ως έχει.

Το Δ.Σ ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ.Ιερόθεο Γιαμουρίδη όπως και τον γυμναστή κ.Νικόλαο Πετρίδη για την προσφορά τους στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Γ εθνική, όπως και στην παραμονή της ομάδας κατά την περσινή περίοδο στην κατηγορία.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνουν και εις το επανιδείν… Επίσης ευχαριστούμε τον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Πασχάλη Παυλίδη για την μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Αλέξανδρος Κατηκαρίδης μέχρι πρότινος βοηθός του κ.Γιαμουρίδη»