Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-1

1561426Ο Παναιτωλικός παραλίγο να πληρώσει την… ραθυμία του μετά το 1-0, αλλά τελικά με το γκολ λύτρωση του Μάρκο Μαρκόφσκι πήρε την νίκη με 2-1 κόντρα στην ΑΕΛ, που ισοφάρισε σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έκανε! Ο Δημήτρης Κυριακίδης είχε πάλι τεράστιο ρόλο στην επιστροφή του Τίτορμου στις νίκες με την επέμβαση που έκανε στο φινάλε!

Όπως συνέβη και στο ματς της περασμένης Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάλι το ξεκίνημα του Παναιτωλικού ήταν νωθρό… Μια «παγωμένη» ομάδα, αρκετά προβλέψιμη, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της. Βούτυρο στο ψωμί για την άμυνα της Λάρισας που δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είχε τον τρόπο να μην επιτρέπει κινδύνους στην εστία του Ξενοδόχοφ, ενώ τα σουτ εκτός περιοχής επίσης δεν είχαν καμία τύχη.

Παίκτες που θεωρητικά πρέπει να… κουβαλήσουν την ομάδα όπως ο Ουάρντα, ο Φερέιρα και ο Λεντέσμα ήταν… χαμένοι μέσα στο γήπεδο και δεν έκαναν το «κάτι παραπάνω» αφού συνήθως οι προσπάθειες τους ήταν… μισές και δίχως αποτέλεσμα.

περισσότερα για το παιχνίδι στο agriniosports.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κλέσιο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάκος, Λεντέσμα (57′ Κουτρομάνος), Φερέιρα (84′ Φάρλεϊ), Ουαρντά (70′ Μαρκόφσκι), Τομανέ

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Κόντορ, Φαρκάς, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας, Φατιόν (87′ Ντέλετιτς), Ποτουρίδης, Αβραάμ (81′ Κουτσιανικούλης), Βαρέλα, Ναβάρο (46′ Μαρουκάκης), Ναζλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected