Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 9ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a211111112111

Έχοντας συμπληρώσει το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής και τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο για τις δύο προνομιούχες θέσεις όσο και το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική.

Στην αυριανή 9η αγωνιστική του προγράμματος, ξεχωρίζει εκ των πραγμάτων η αναμέτρηση του Παλαιού Σκυλιτσίου, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οι “κιτρινόμαυροι”, μετά από τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, έχουν βρεθεί στην 9η θέση της βαθμολογίας, μόλις 5 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αντώνη Παρσόπουλου παραμένει σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση και μια νίκη αύριο θα τους διατηρήσει πάντα κοντά στο μεγάλο φετινό στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Α1 Ερασιτεχνική.

Όσον αφορά τους δύο πρωτοπόρους, ο Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται στην έδρα του τον Φίλιππο Μέσης και οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και του δε “βυσσινί” να επιδιώκουν το θετικό αποτέλεσμα, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η δεύτερη της κατάταξης Νίκη Αγκαθιάς αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟΚ Κουλούρας. Μόνο νίκη βεβαίως στο μυαλό των “ασπρόμαυρων” του Ηλία Παυλόπουλου, με στόχο να παραμείνει στη δεύτερη θέση όπου βρέθηκε μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Παλαιοχώρι.

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στον Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΟ Παλατίτσια, με τους δύο αντιπάλους να είναι από τους πρωταγωνιστές μέχρι στιγμής, καταλαμβάνοντας την 5η και 4η θέση αντίστοιχα.

Στον Σταυρό, η ανεβασμένη Θύελλα υποδέχεται τον Μακεδονικό Επισκοπής, ο οποίος σημείωσε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική και “ξεκόλλησε” μετά από καιρό από την τελευταία θέση. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου θέλει τη νίκη από τη δική της πλευρά, για να ανέβει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και να δώσει χαρά στους φίλους της ομάδας μετά τις 25/9(!), τελευταία εντός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Τέλος στο Νησί, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Κλειδιού, δύο ομάδες με τελείως διαφορετικές προσδοκίες σε σχέση με ότι αναμενόταν. Η νίκη βεβαίως είναι επιτακτική για τις δύο ομάδες, ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα και να “ανοίξουν” ακόμη περισσότερο την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μελίκης

Θύελλα Σταυρού – Μακεδονικός Πλατάνου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Εθνικός Κλειδιού

ΑΕ Σχοινά – ΠΑΟ Παλατίτσια

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μέσης

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

pre-game-a2111111121111

Με το παιχνίδι στην Παναγιωπούλα να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, συνεχίζεται με την 9η αγωνιστική ο 2ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής.

Εκεί, ο εξαιρετικός φέτος Αριστοτέλης Νάουσας υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος πραγματοποίησε τις πιο ηχηρές μεταγραφές αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ωστόσο, με τα τελευταία αποτελέσματα, η ομάδα του Φίλιππου Πέιου ανέβηκε στην 4η θέση και “χτυπά” πλέον με αξιώσεις τη μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Ο πρωτοπόρος ΑΟ Μαρίνας δοκιμάζεται αύριο στη Ραχιά, όπου θα αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη ΑΕΠ Βέροιας, που προέρχεται από δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του ρεπό. Οι “οράνιε” προέρχονται από εντυπωσιακό σερί, φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ωστόσο αν θέλουν παραμείνουν εκεί, θα πρέπει να περάσουν από μία από τις πιο δύσκολες έδρες του ομίλου.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Νέα Νικομήδεια, όπου η Νέα Γενεά υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων, που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα εντός έδρας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου και να εκμεταλλευτούν τυχόν “γκέλα” του Αριστοτέλη, ενώ οι “πράσινοι” απομακρύνθηκαν μεν από την ήττα, ωστόσο είναι πάντα υπολογίσιμοι και θα παλέψουν μέχρι τέλους.

Σπουδαίο παιχνίδι και στην Πατρίδα, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Ράχης, δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους 10 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και πάλι στον πάγκο τους τον βοηθό του Χρήστου Παναγιωτίδη, Βασίλη Κατσούλη ο οποίος έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με Αχιλλέα Νάουσας στο κύπελλο και στα Μονόσπιτα την προηγούμενη αγωνιστική!

Πολύ ενδιαφέροντα ματς, με επίκεντρο την αποφυγή του υποβιβασμού, διεξάγονται σε Λαζοχώρι και Αγία Βαρβάρα. Ο ουραγός Μακεδόνας θα υποδεχτεί την Ακαδημία Μακροχωρίου ενώ ο Αγροτικός Αστέρας φιλοξενεί την Ακαδημία Βέροιας, δύο παιχνίδια με ξεκάθαρη βλέψεις για τις συμβεβλημένες ομάδες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.00 :

ΑΣ Πατρίδας – Εθνικός Ράχης

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αριστοτέλης Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Μακεδόνας Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ακαδημία Βέροιας

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Ρεπό : Δόξα Νάουσας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected