Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Μακροχώρι 4-1 (photos)

alexandriamou_llianivergi26.11.160013Την καλύτερη της ίσως εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε η Δόξα Λιανοβεργίου, σίγουρα όμως το καλύτερο της 30λεπτο αυτό από το 60′ έως το 90′!

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αντέδρασε άμεσα στην ισοφάριση του Μακροχωρίου στο 65′ και μετέτρεψε με συνοπτικές διαδικασίες το 1-1 σε 4-1, πετυχαίνοντας στο τέλος μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο βαθμολογικής όσο και γοήτρου.

Η νίκη άλλωστε ήταν το ζητούμενο για τις δύο ομάδες, που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, με τη Δόξα να καταφέρνει με το σημερινό τρίποντο να ανοίξει την ψαλίδα από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι “ασπρόμαυροι” φάνηκαν να ελέγχουν και να έχουν στα μέτρα τους το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, αλλά από το 65′ και μετά, έπαιξαν σαν…υπνωτισμένοι και μοιραία είδαν το σκορ να εκτοξεύεται στο 4-1. Η ισοπαλία μάλιστα του Ολυμπιακού Νάουσας στον Κοπανό, μείωσε τη διαφορά στον ένα βαθμό, όπως και να έχει όμως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.

Το Μακροχώρι, με τους Γιώργο και Τάσο Τσακαλίδη να ζητούν συνεχώς μπάλα και με τους γρήγορους επιθετικούς, έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος, οι οποίοι όμως φάνηκαν αρκετά διαβασμένοι στον τρόπο παιχνιδιού των “ασπρόμαυρων”. Το γκολ του Άγγελου Καραντουλαμά στο 37′, ο οποίος πλάσαρε ιδανικά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόι, alexandriamou_llianivergi26.11.160025διέκοψε ένα σερί χαμένων ευκαιριών τόσο από τη Δόξα (Δεμπρόπουλος) όσο και από το Μακροχώρι (Τάσος Τσακαλίδης)

Ίδια περίπου η εικόνα και στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου μέρος, με παιχνίδι κέντρου στο ξεκίνημα και προσπάθεια από το Μακροχώρι (με μεγαλύτερο ρίσκο) να επισκεφτεί τα καρέ του Καραλάζου. Στο 62′ ο Βύζας κέρδισε φάουλ 10 περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, Νικόπουλος και Τσακαλίδης ετοιμάστηκαν για την εκτέλεση αλλά ο δεύτερος αιφνιδίασε άπαντες και περνώντας αριστοτεχνικά τη μπάλα πάνω από το τοίχος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Καραλάζου.

Από το σημείο εκείνο όμως και έπειτα, η Δόξα πήρε τα ηνία του αγώνα και τρία λεπτά αργότερα μετά από γέμισμα από το χώρο του κέντρου, ο Μπαντής έπιασε την κεφαλιά, ο Μούτσα έχασε το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον Δεμπρόπουλο να σουτάρει. Ο Σιδηρόπουλος έπεσε σωστά και απέκρουσε αλλά ο Καραντουλαμάς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ “έγραψε” το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 71′ ο Τζέπης εκτέλεσε τεχνικά το φάουλ από τον άξονα, ο Κύρτσογλου έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια του Σιδηρόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, το Μακροχώρι ρίσκαρε ακόμη περισσότερο αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, ενώ η Δόξα πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 90+2′ και πάλι με τον Καραντουλαμά, ο οποίος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, φτάνοντας τα 7 στο φετινό πρωτάθλημα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Πίτο

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Θεοδώρου, Βασιλείου (79′ Γελαδάρης), Παπαδόπουλος, Καραπατσάς, Ντόι (46′ Νουσιόπουλος), Τζέπης, Μπαντής, Κύρτσογλου, Δεμπρόπουλος (88′ Γερόπουλος), Καραντουλαμάς.

Μακροχώρι : Σιδηρόπουλος, Φιλιππίδης, Πέγιος, Μούτσα, Νικόπουλος, Βύζας (72′ Σταματίου), Τσακαλίδης Γ., Πίκος, Γκιουλέκας (46′ Φωτόπουλος), Παπακωνσταντίνου (85′ Τσακελίδης), Τσακαλίδης Τ.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected