Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ 0-0 (photos)

DSCF2027Έπαιξε πανέξυπνα, ήταν καλύτερος στο 1ο μέρος, έκλεισε κάθε διάδρομο για την επίθεση του ΠΑΟΚ στην επανάληψη και… πήρε το 0-0. Αυτός ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα που απέναντι στον δικέφαλο του βορρά κατάφερε να πάρει εύκολα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής να δείξουν κάτι. Το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο, αφού ο “δικέφαλος” έφτιαξε μόλις μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία! Δεν είναι αστείο, αλλά πραγματικότητα…

Τα Τρίκαλα μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αν ο Μπαϊκαρά στο πρώτο λεπτό δεν αστοχούσε ολομόναχος στο πίσω δοκάρι! Στο 16ο λεπτό έχασαν μία ακόμα καλή ευκαιρία με τον Δουκάκης να σουτάρει και τη μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπρκιτς.

Το μόνο που έκανε ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο μέρος, ήταν να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ του Μπίσεσβαρ, ο οποίος ήταν με διαφορά ο χειρότερος παίκτης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον ο Σέρβος τεχνικός βλέπει πως οι λύσεις πρώτης γραμμής στον πάγκο του μειώνονται και έχει ενδιαφέρον πως θα λειτουργήσει από εδώ και μέρα, μετά τις κατηγορίες που εξαπέλυσε στη συνέντευξη Τύπου με τον Ατρόμητο.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο βοηθός έκανε κάποια λάθη με τους Τρικαλινούς να διαμαρτύρονται για δυο οφσάιντ με παίκτες που έφευγαν στην κόντρα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (Λέοβατς 80′), Χαρίσης, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (Πέλκας 61′), Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα (Αθανασιάδης 70′).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο Στεφάνοβιτς 78′), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (Μίνγκας 71′), Μπαϊκαρά (Κουσκουνάς 84′).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1) Τρίκαλα 4 βαθμοί (5-0)

2) ΠΑΟΚ 4 βαθμοί (2-0)

3) ΑΕΛ 3 βαθμοί (2-3)

4) Πανελευσινιακός 0 βαθμοί (1-7)

* Τελευταία αγωνιστική: Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ, Τρίκαλα – ΑΕΛ

περισσότερες φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected