Κατηγορίες
Football League

Πανθρακικός – Χανιά 0-2

–ΝΆ»―Ν … œ” - ΉΝΆ…Ν (FOOTBALL LEAGUE 2016-2017)Ψυχωμένη εμφάνιση από τα Χανιά στην Κομοτηνή, παρά το γεγονός πως ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης με 14 ποδοσφαιριστές!

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν δίκαια από ένα αντίπαλο που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Η πρώτη ήταν στα Χανιά στις 17 Δεκεμβρίου του 2015 για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. Ο Ρίκκα είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Κρήτης. Ο Ψάλτης και ο Μαρκόπουλος έβαλαν μπροστά τον Πανθρακικό και του έδωσαν σκορ πρόκρισης, όμως ο Γκέσιος ισοφάρισε για τα Χανιά και έδωσε την πρόκριση για την ομάδα του, καθώς στην ισοβαθμία η ομάδα της Κρήτης είχε καλύτερη επίθεση από τον Πανθρακικό.

το φιλμ της αναμέτρησης στο thrakisports.gr

Συνθέσεις

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Πλέγας (71′ Ζυγκερίδης), Μπεκατώρος (56′ Ρομπέρ), Κουσίδης, Νικόλτσης (86′ Ρουσσάκης).

ΑΟ Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (65′ Κοζάκης), Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (88′ Παρασκευόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected