Κατηγορίες
Αθλήματα

Τρεις μεταγραφές ο Ζαφειράκης

Χωρίς τίτλοΣυνεχίζει την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, δέκα ημέρες πριν την έναρξη του 2ου γύρου.

Όπως αναφέρει το inaoussa.gr, στα πλαίσια της προετοιμασίας και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εδώ και είκοσι ημέρες έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 15/1/2017 και ώρα 16.00 στο ΔΑΚ Νάουσας φιλικός αγώνας με τον Αερωπό Έδεσσας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας ξεκινούν το Σάββατο 21/1/2017 με την ομάδα να αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Δράμας.

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτήθηκαν τρεις αθλητές από τον Φίλιππο Βέροιας και συγκεκριμένα οι Νίκος Αρβανιτίδης, Αναστάσιος Παντελίδης και Νίκος Νικολαΐδης.

Πρόκειται για τρεις πολύ καλούς αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα σε ένα χρονικό σημείο όπου έχει να δώσει δύσκολα παιχνίδια και με τις δεδομένες απουσίες των τραυματιών. Τα ευχάριστα νέα αφορούν στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση του επίσης τραυματία Τσιγαρίδα αλλά και του Διδασκάλου, ο οποίος παρότι είναι τραυματίας συνεχίζει να προσφέρει το μέγιστο δυνατόν στην ομάδα.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected