Κατηγορίες
Super League 1

Λίγο…ξαπόστασε και ξανά στη 2η θέση!

xanthi2-700x538Τίποτα δεν σταματά τη φετινή Ξάνθη, ούτε οι κάκιστες παραδόσεις, καθώς νίκησε και τον… κακό της δαίμονα, τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, χάρη σε γκολ του Σολτάνι (22’) και του συνήθη υπόπτου Γιουνές (88’) και έτσι εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας γράφοντας… ιστορία!

Για πρώτη φορά με το τελείωμα του πρώτου γύρου η Ξάνθη θα είναι τόσο ψηλά, στη δεύτερη θέση!

Οι Ακρίτες μετρούσαν μόλις μία επιτυχία στα τελευταία 17 παιχνίδια κόντρα στους Ηπειρώτες (!), και σήμερα (15/1) απέδειξαν ότι μπορούν να τα κάνουν όλα φέτος… μέχρι και να ονειρεύονται ευρωπαϊκά… αστέρια!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό, αποδείχθηκε απλά μία κακή παρένθεση για τους γηπεδούχους, που επανήλθαν δριμύτεροι και νίκησαν τους Ηπειρώτες, που επίσης παλεύουν για μία θέση τα πλέι οφ. Εξάλλου πριν από το αρνητικό αποτέλεσμα με τους Πειραιώτες, η Ξάνθη είχε πέντε σερί νίκες.

Πρόσωπο του αγώνα ο Καρίμ Σολτάνι που βρήκε δίχτυα μετά από σχεδόν ένα χρόνο!

Ο Αλγερινός επιθετικός είχε σκοράρει τελευταία φορά πέρυσι στις 6/2 κόντρα στον Παναθηναϊκό, και σήμερα κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για μία σπουδαία νίκη, με κεφαλιά στο 22’.

Σπουδαία εμφάνιση βέβαια και από τον Γιουνές που σκόραρε λίγο πριν από το φινάλε (88’), διώχνοντας το άγχος των συμπαικτών του. Ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων επιβεβαίωσε ξανά την εξαιρετική κατάσταση που διανύει.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα, πάλεψε είχε καλές στιγμές, αλλά ο Φλίσκας στο 25’ και ο Ζίφκοβιτς όποτε χρειάστηκε, του στέρησαν έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο instasport.gr

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ : Ζίφκοβιτς, Χατζητερζόγλου (78’ Παπαγεωργίου), Καρασαλίδης, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Τριάδης, Βασιλακάκης, Σολτάνι (83’ Λάζιτς), Γιουνές.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης (64’ Βιδάλ), Γιάκος (75’ Ναδάλες), Ακόστα, Μαμπουλού (76’ Κοντέ), Ζάιρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected