Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το σερί των 40 αγώνων διακόπηκε στη Σεβίλλη! (vid)

C2PyO6QWQAEJ9-p (1)Η παρουσία της Ρεάλ στο Σάντσεθ Πιθχουάν, ήταν βγαλμένη από σενάριο του χειρότερου εχθρού της.

Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια το αυτογκόλ του Ράμος και το τέρμα του Γιόβετιτς, χάρισαν στη Σεβίλλη μια σπουδαία νίκη, που την πηγαίνει στο -1 από την κορυφή, όπου βρίσκεται η σημερινή της αντίπαλος. Τερματίστηκε το σερί 40 αήττητων αγώνων για τους Μαδριλένους.

Πριν τρεις ημέρες (12/1), η “βασίλισσα” πήρε ισόπαλο αποτέλεσμα (3-3) στο ίδιο γήπεδο, που της χάρισε την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Ισπανίας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε σημαδευτεί από τις χειρονομίες του Σέρχιο Ράμος προς τους οπαδούς της πρώην του ομάδας. Σήμερα, η Σεβίλλη πήρε “εκδίκηση” και για τα δύο…

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ κακό από πλευράς θεάματος και πέρασε με 0-0. Οι μοναδικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους δημιουργήθηκαν στο 27′ με τον Ρονάλντο και στο 40′ με τον ίδιο παίκτη, ενώ η Σεβίλλη είχε ένα σουτ του Βάσκες, πάνω από τα δοκάρια του Νάβας.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Μαρσέλο, Μπενζεμά, Καρβαχάλ έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και όλα έδειχναν πως το γκολ θα ερχόταν, όπως και έγινε. Στο 67′, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Ρονάλντο ευστόχησε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Τα υπόλοιπα, λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι ιδιαίτερο, ώσπου να έρθουν οι τελευταίες στιγμές στον αγώνα και να γίνει πραγματική… μάχη.

Στο 85′, ο Σαράμπια εκτέλεσε το φάουλ, ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους για να απομακρύνει, αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους οπαδούς της Σεβίλλη να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, εξαιτίας των όσων είχε κάνει ο Ισπανός αμυντικός προ ημερών.

Στη συνέχεια, ήρθε και η “χαριστική βολή” για τη “βασίλισσα”. Ο Γιόβετιτς, στο 92′, με άψογο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, στο ντεμπούτο του στο ισπανικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας την ολική ανατροπή για τη Σεβίλλη, που βρίσκεται, πλέον, ένα βαθμό πίσω από τη Ρεάλ, η οποία, όμως, έχει παιχνίδι λιγότερο.

Συνθέσεις

Σεβίλλη (Χόρχε Σαμπάολι): Σέρχιο Ρίκο, Παρέχα, Ραμί, Εσκουδέρο, Μαριάνο, Ιμπόρα (77′ Σαράμπια), Ν’Ζονζί, Βάσκες (73′ Γιόβετιτς), Βιτόλο, Νασρί, Μπεν Γιεντέρ (90’+2′ Βιέτο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Καρβχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (75′ Κόβατσιτς), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected