Κατηγορίες
Football League

Νικητής ο…κανένας!

FOOTBALL LEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÏÖÇ (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)

Ο ΟΦΗ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα με το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ και μετά από ένα κακό ματς σε άθλιο αγωνιστικό χώρο, αναδείχθηκε χωρίς να πιεστεί ισόπαλος 0-0 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Κώτσιος που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Όπως περιγράφει το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι στο 2΄μετον Μιλοσάβλιεφ. Η Κρητική ομάδα δεν απειλήθηκε στο ματς, πήγε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι αν και υστέρησε μεσοεπιθετικά αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαν καλά οι Χαντί και Ράντι.

Ήταν ένα κακό ματς, σε άθλιο αγωνιστικό χώρτο μετον ΟΦΗ να παίζει πειθαρχημένα και να ελέγχει το ματς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κατσικογιαννης ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων στο πρώτο κυρίως ημίχρονο και χαρίστηκε στις κάρτες, ειδικά στους Βαλεριάνο και Πετρόπουλο ενώ «γέμισε» τον ΟΦΗ με κάρτες, έξι στο σύνολο!

Ο Κώτσιος έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφόρο αφού χτύπησε στο κεφάλι.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους Δερμιτζάκη στο τέρμα, αριστερά τον Κοιλιάρα, δεξιά τον Κομεσίδη και στόπερ τους Κώτσιο και Οστοϊτς. Αμυντικά χαφ οι Χύζι και Αντουκόρ. Μπροστά τους ο Χαντί, αριστερά ο Μιλοσάβλιεφ και δεξιά ο Ράντι και στην κορυφή της επίθεσης ο Βουό.

Συνθέσεις

Απόλλων: Γεωργακοπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55′ Tσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος (77′ Τζάνης), Κρητικός (87′ Σιατραβάνης), Πατρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (77΄ Νάστος) , Όστοιτς, Χίσι (60′ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (64′ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected