Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εκπληκτικός ο Απόλλων, “πεντάρα” στη Νίκη Βόλου! (photos)

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 5-0 πέτυχε σήμερα (25/1) η ομάδα του Απόλλων Λάρισας απέναντι στην Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν εμφανώς ανώτερη των Βολιωτών, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στο σκορ αυτό με την ομάδα της Μαγνησίας να κοιτά ανήμπορη στον αγωνιστικό χώρο μην μπορώντας να σταματήσει την εκπληκτική ομάδα της Λάρισας.

Έτσι ο Απόλλωνας ολοκληρώνει εντυπωσιακά τον πρώτο γύρο με 37 βαθμούς και πρωταθλητής χειμώνα μπαίνοντας έτσι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τον δεύτερο γύρο εκεί όπου θα κριθούν και τα πάντα σχετικά με την υπόθεση άνοδος. Μια νίκη που μάλιστα επιτεύχθηκε χωρίς τον τραυματία Πέντα, χωρίς τον Μουταφτσίσκι που ακόμα δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του και με τους Σουλίδη, Κυριάκο στον πάγκο.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι με την ομάδα του Απόλλωνα να σκοράρει ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο και τα υπόλοιπα στην επανάληψη, ενώ η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση μόνο στο πρώτο μέρος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Αγρόδημος, Καρακατσάνης (69′ Σκούπρας), Σαχινίδης (77′ Συράκος), Διβανές (75′ Καμπέρης), Μηνάς.

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηρόφωτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης (69′ Σκοπελίτης), Παρασκευαϊδης, Πετράκος, Νικλητσιώτης (77′ Κόλα), Μέτσε, Βασίλιεβιτς, Γκορέτα, Μαλακασιώτης (63′ Παπαγεωργίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected