Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βαθμολογική ανάταση για τον Πιερικό!

Πολύ σημαντική νίκη για τον Πιερικό στην Κατερίνη επί του Αστέρα Πετριτή με 2-0 και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για την ομάδα της Κατερίνης.

Ο Πιερικός αγωνίσθηκε με τα νέα του αποκτήματα Τσιώμη και Καρτσαμπά, που ήταν θετικοί στην απόδοση τους και βοήθησαν στην κατάκτηση της νίκης την ομάδα τους.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο στην πρωτεύουσα της Πιερίας και αυτό βοήθησε να γίνει ένα καλό και ανοιχτό παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και να παίρνουν το τρίποντο που τόσο είχαν ανάγκη για να αισθάνονται καλύτερα και πιο ασφαλείς για τη συνέχεια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pieriasport

Συνθέσεις

Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης (89΄Κολομπάκης), Συμεωνίδης, Λούγκος, Καρτσαμπάς, Παπαδόπουλος (90* Κοκονόζι) Λαζόπουλος (85΄Τριανταφυλλίδης)

Αστέρας Πετριτή (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τόμπρος, Γράντος (80΄Βλαχόπουλος), Πολύζος, Πάγκαλης, Στούπας Σ., Γεωργοπάλης, Τσιάβος, Στούπας Δ. (80΄Γούναρης), Μάμαλος, Ρούμπος (65΄Καλούδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected