Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα έχασε όλα μέσα σε μια εβδομάδα!

Τα…χαστούκια είναι απανωτά για την Λίβερπουλ.

Οι «κόκκινοι» πριν προλάβουν να συνέλθουν από τις δύο ήττες με Σουόνσι στο πρωτάθλημα και με Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, δέχθηκαν ακόμα ένα ράπισμα από τη Γουλβς στο Κύπελλο και έμειναν εκτός διοργάνωσης, καθώς γνώρισαν την ήττα μέσα στο «Άνφιλντ» με 2-1 για την 4η φάση του FA Cup.

Οι «λύκοι» δάγκωσαν για πρώτη φορά στο 51ο δευτερόλεπτο μετά από εκτέλεση φάουλ του Ένλντερ Κόστα και κεφαλιά του Στίρμαν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει και το 0-2 στο 10ο λεπτό αν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος δεν έχανε τετ α τετ. Ο Πορτογάλος μπορεί να μην χρίστηκε σκόρερ όμως κατάφερε να φτιάξει και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του στο 41΄ με τον Βάιμαν να περνάει και τον Κάριους και να πλασάρει για το 0-2…παγώνοντας το «Άνφιλντ».

Ο Κλοπ που είδε πως η ομάδα του είχε γίνει…τροφή στα δόντια των λύκων προσπάθησε με τις αλλαγές του να κυνηγήσει έστω την ισοπαλία που θα του έδινε δικαίωμα πρόκρισης μέσω ρεβάνς, με τον Ορτιζί να μειώνει στο 86΄σε 2-1 μετά απο κόρνερ του Στάριτζ και τους Reds να πιέζουν και για δεύτερο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε με αποτέλεσμα οι Reds να μείνουν εκτός διοργάνωσης.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Γιούργκεν Κλοπ): Κάριους, Κλάβαν, Μορένο, Ράνταλ (46΄ Κουτίνιο), Γκόζες, Βαϊνάλντουμ, Λούκας, Εζάρια (74΄Τσαν) , Φιρμίνιο (65΄Στάριτζ), Οριγκί, Γουντμπέρν.

ΓΟΥΛΒΣ (Πολ Λάμπερτ): Μπάργκοϊν, Στίρμαν, Ντόχερτι, Χάουζ, Έντουαρντς, Έλντερ Κόστα (67΄Ρόναν), Κόντι, Έβανς, Σάβιλ, Βάιμαν (77΄Μέισον), Ντικό (71΄Μπόβαρσον).

δείτε βίντεο με τα γκολ στο instasport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected