Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επαγγελματική νίκη στην Άρτα!

Πάλεψε το ματς απέναντι στην Πύδνα η Αμβρακία, όμως η προσωπική ποιότητα κάποιων παικτών των φιλοξενουμένων, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους, και πήραν τη νίκη με 0-2.

Το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση, ενώ σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Ιορδανίδη των φιλοξενούμενων. Ο παίχτης της Πύδνας έπεσε άσχημα στο έδαφος και φάνηκε να χτυπάει στον ώμο, ενώ χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η πρώτη αξιόλογη φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 20′, όταν ο Παππάς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 33ο λεπτό, είχαμε νέα φάση για την Αμβρακία, με τον Νταλάκα να στοπάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως να καθυστερεί λίγο στο σουτ, και να μην κάνει το καλύτερο δυνατό τελείωμα. Στο επόμενο λεπτό είχαμε από μία φάση για κάθε ομάδα, με τον Νταλάκα αρχικά να κοντράρεται και να βλέπει το σουτ να περνά άουτ, για να έρθει ο Βαρέλης στην επόμενη φάση και να προλάβει με τα πόδια τελευταία στιγμή τον Κυπαρίσση πριν γίνει επικίνδυνος. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ήρθε στο 35ο λεπτό, όταν ο Κωστακιώτης δεν πρόλαβε να πλασάρει τελευταία στιγμή τον Παπατολίκα, με τον γκολκίπερ της Πύδνας να προλαβαίνει.

η περιγραφή του δευτέρου μέρους στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Αμβρακία Κωστακιών (Νταλάκας) : Βαρέλης, Μπεζεβέγκης, Βασίλας, Λύτος (87′ Ρούμπος), Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης (71′ Θεμελής), Παππάς, Νταλάκας, Μπαλαδήμας (71′ Τάσσος)

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας) : Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσόπουλος, Στούμπος, Τσατσαρης, Καθάριος (63′ Σαμοϊλίδης), Δήμας, Κυπαρίσσης Ν., Ιορδανίδης (20′ λ.τρ. Πιαστόπουλος), Κυπαρίσσης Γ. (56′ Ντόσης)

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected