Κατηγορίες
Super League 1

Μία ακόμη νίκη ο “δικέφαλος” και με 10 παίκτες!

Τι κι αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 32′. Τι κι αν φαινόταν για μία ακόμη φορά πως θα έχανε ευκαιρίες με το τσουβάλι δίχως να έχει ουσία. Ο ΠΑΟΚ όμως, τελικά τα κατάφερε.

Όπως αναφέρει το instasport.gr, αγχώθηκε μεν από τις πολλές αποτυχημένες τελικές προσπάθειες, όμως ο Μυστακίδης ήταν εκείνος που βρήκε τον τρόπο να… σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει στο Δικέφαλο την ευκαιρία να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αναμέτρησης ήταν η δύναμη και οι χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι ουκ ολίγες φορές έφθασαν μία ανάσα από το γκολ, αλλά πότε ο Κυριακίδης, πότε η μη ψύχραιμη τελική προσπάθεια, κράτησαν το μηδέν.

Βέβαια από το 32’ κι έπειτα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή του Αθανασιάδη, αλλά ουσιαστικά αυτό δε φάνηκε, τουλάχιστον μέχρι τη συμπλήρωση του 45λεπτου, καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Καλογερόπουλου και πάλι ο ΠΑΟΚ έφθασε κοντά στο γκολ.

Ακριβώς η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο μόνο που αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και μάλιστα σχετικά νωρίς, στο 62’, με τον Μυστακίδη. Ο Παναιτωλικός έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει, δεν κατάφερε να πιέσει κι έτσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μάλλον εύκολα έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός: (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες (65′ Ρόσα), Μύγας (40΄Κουτρουμάνος), Ρότσα, Μάκος, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός (78΄Μουνιός), Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (62΄Μαλεζάς), Κάμπος (40΄Μυστακίδης), Πέλκας (75΄Κάνιας), Αθανασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected