Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι δύο Έλληνες της Χαρτς!

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Χαρτς.

Όπως αναφέρει το SDNA, από χθες (29/1) είχε διαρρεύσει στον σκωτσέζικο Τύπο η συμφωνία του 31χρονου μέσου με τη Χαρτς, η οποία τη Δευτέρα επισημοποίησε το deal με τον διεθνή άσο.

Ο Τζιόλης έμεινε ελεύθερος μόλις πριν λίγες ημέρες από τον ΠΑΟΚ και συμφώνησε με την ομάδα του Εδιμβούργου ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Δεν του είναι άγνωστο το κορυφαίο επίπεδο σε εγχώρια πρωταθλήματα, αφού ο Άλεξ είχε θητεία στον Έλληνα γίγαντα Παναθηναϊκό, στη γερμανική ομάδα Βέρντερ Βρέμης και στον γαλλικό σύλλογο Μονακό, μεταξύ άλλων».

Στη Χαρτς και ο Αυλωνίτης!

Με τη φανέλα της Χαρτς θα αγωνιστεί για τους επόμενους έξι μήνες ο Τάσος Αυλωνίτης.

Μετά τον Αλέξανδρο Τζιόλη που όπως όλα δείχνουν τα έχει βρει σε όλα με τη Χαρτς, ακόμη ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί το προσεχές διάστημα με τη φανέλα του σκωτσέζικου συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του “έπαιξε” για ελληνικούς συλλόγους, ακόμη δε και για τον Ολυμπιακό, ο Τάσος Αυλωνίτης συμφώνησε για τους επόμενους έξι μήνες με τον σύλλογο του Εδιμβούργου.

Ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται μάλιστα ήδη στη Σκωτία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη Χαρτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected