Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-3 (photos+vid)

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, η ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, επικράτησε με 3-0 της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή.

Μπροστά σε 300 και πλέον θεατές, που…περικύκλωσαν το Δημοτικό Γήπεδο Αράχου, το παιχνίδι ήταν αρκετά μονότονο, νωθρό σε γενικές γραμμές και χωρίς τις μεγάλες συγκινήσεις. Οι “μπλαουγκράνα” πάλεψαν για το αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με απειλητικές διαθέσεις στα καρέ του Καρακούτση, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, εξέφρασαν πολλά παράπονα για τις υποδείξεις του ρέφερι κ. Καραντώνη.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” έπαιξαν όσο χρειαζόταν στο σημερινό παιχνίδι, ενώ σημαντικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το τέρμα που σημείωσε στο 7ο λεπτό ο Ξαγοράρης, ο οποίος με ωραία εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Γιαβάση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 22′ ο Χρήστος Παναγιωτίδης προέβη σε δύο αλλαγές, βγάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο τους Σότι και Παπακωνσταντίνου, βάζοντας στη θέση τους τον Αραμπατζή και τον Καϊρακλίδη αντίστοιχα, κίνηση με την οποία προφανώς θέλησε να αλλάξει κάποια κενά που είχε εντοπίσει.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ενώ οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να κάνουν και την τρίτη τους αλλαγή, καθώς ο Μάριος Αργυρόπουλος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς μια πολύ αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ατυχία χτύπησε τους “μπλαουγκράνα”, καθώς ο Μπεκτάς τραυματίστηκε και μη έχοντας άλλη αλλαγή, αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη κατάφερε αμέσως μετά να πετύχει το δεύτερο της τέρμα, με σκόρερ τον Δημήτρη Καφέ ο οποίος πλάσαρε ιδανικά στο πρώτο δοκάρι μετά από παράλληλη σέντρα του Ξαγοράρη.

Στο 58′ ο Λίτσι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαβάση ενώ στο 60′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν την αποβολή του αμυντικού που μάρκαρε τον Πασχάλη Καραπίττα, ο οποίος, σύμφωνα με τους “μπλαουγκράνα” βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στο 67′ ήταν η σειρά του Καφέ να απειλήσει με το τρίτο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 84ο λεπτό, όταν ο έμπειρος επιθετικός εκτέλεσε με κομπίνα το φάουλ, ο Λίτσι έκανε το κοντρόλ με το δεξί και με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Γιαβάση.

Η νίκη των “πρασίνων” τους δίνει το δικαίωμα να υποδεχτούν το ερχόμενο Σάββατο τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο με την υπάρχουσα διαφορά του ενός βαθμού, ενώ η ήττα για την Ποντιακή Νεολαία δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, καθώς ο 14ος Ολυμπιακός Νάουσας, ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νησελίτη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μπόσκος, Μπεκιαρίδης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (41′ λ.τ. Μουράτι), Σόου, Παπακωνσταντίνου (22′ Καϊρακλίδης), Μπακιρτζής, Σότι (22′ Αραμπατζής), Καραπίττας

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Μπουκλάς, Αργυρίου, Σαρηγιαννίδης (77′ Νικολόπουλος), Ξαγοράρης, Γρηγοριάδης (68′ Πέτκος), Αβραμόπουλος, Σκούρα (52′ Λίτσι), Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected