Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-2

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Εξαιρετικός ο Φλάβιος Ρόκο, σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του

Σπουδαία νίκη, που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση σημείωσε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου στα Λευκάδια.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη απέσπασε το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο στη φετινή χρονιά, χάρη στην εξαιρετική της μεσοεπιθετική λειτουργία ενώ με τη σημερινή νίκη μόνο αν…αυτοκτονήσει θα χάσει την κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας των πολλών απουσιών, είχε μέτρια παρουσία και άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα, γνωρίζοντας στο τέλος την 5η φετινή εντός έδρας ήττα.

Οι προσθήκες των Μίσκου και Κουλουριώτη ήταν αυτές που χρειαζόταν ο Απόλλων αυτή την περίοδο και σήμερα, ο νεαρός τεχνικός επέλεξε να δώσει πιο ελεύθερο ρόλο στον Φλάβιο Ρόκο, ο οποίος ήταν τον δικαίωσε όντας ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Λεβάντε, πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του και γενικότερα δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Το γκολ του Κακούδη ήρθε πολύ αργά για τον Αχιλλέα

Οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά από την αρχή και στο πρώτο τέταρτο είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ρόκο και Σαρκατζή, ενώ στο 27′ ακυρώθηκε τέρμα του Μποζίνη, για υπόδειξη off-side στον σκόρερ.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Αχιλλέας φάνηκε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρει τα ηνία, γρήγορα όμως ο Απόλλων ανασκουμπώθηκε και ισορρόπησε το παιχνίδι.

Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν οι αμυντικοί του Αχιλλέα απομάκρυναν προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Μποζίνη, ο οποίος έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ρόκο πλάσαρε από πλεονεκτική θέση.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 81′, σε μια πανομοιότυπη φάση με το πρώτο γκολ και δημιουργό αυτή τη φορά τον Γερμάνη, ο Ρόκο πέρασε και τον τερματοφύλακα για να “γράψει” το 0-2.

Από κει και έπειτα, ο Αχιλλέας βγήκε στην επίθεση, εκμεταλλευόμενος και τον χώρο που του έδωσαν οι “πράσινοι”, ωστόσο η έντονη πίεση που άσκησαν είχε αποτέλεσμα μόνο στις καθυστερήσεις όταν ο Γιαμαλίδης έκανε την ασίστ για τον Κακούδη και ο τελευταίος εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

13866611_711066849033090_147466251_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Τράντο και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μάραντης, Γκέτσος, Σακελλάρης, Σαμαράς Δ., Στογιάννος Γ. (68′ λ.τ. Γιάτσος), Τσάλμας, Μπράτσης, Τασιώνας (46′ Κακούδης), Γιαμαλίδης, Καϊσίδης (83′ Κάργας)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Ορφανίδης (78′ Γερμάνης), Μποζίνης, Μιχαηλίδης, Τρούπκος, Μίσκος, Τουλουμτζής, Ρόκο, Χρυσόπουλος (60′ Καριπίδης), Κουλουριώτης (86′ Καφές)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected