Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Βασίλης Μαγγίζης MVP της 18ης αγωνιστικής!

Συνεχίζεται και φέτος η διαδικασία επιλογής των πολυτιμότερων παικτών ανά αγωνιστική όπως πρώτο καθιέρωσε το SportsUp τη σεζόν 2013/2014!

Ο θεσμός διανύει πλέον τον 4ο χρόνο και είμαστε ιδιαίτερα τυγχάνει πολύ μεγάλης ανταπόκρισης, όπως συνέβη και την εβδομάδα που πέρασε, με την ανάδειξη του MVP της 18ης αγωνιστικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διαδικασία προσέλκυσε 1764 ψηφοφόρους και η «μάχη» ήταν ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους 7 που επέλεξαν οι προπονητές τους.

MVP της 18ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαγγίζης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος απέσπασε 731 ψήφους και κατακτά τον τίτλο μετά από μια εξαιρετική απόδοση κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος θα παραλάβει το βραβείο του πριν από μία από τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ο άνθρωπος που θα τον βραβεύσει, θα επιλεχθεί από τον ίδιο.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σπύρος Σταματέλος του Κεραυνού Επισκοπής, με εξαιρετικές επεμβάσεις στη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγη ο Φλάβιος Ρόκο του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, που πέτυχε και τα δύο γκολ των “πρασίνων” του στα Λευκάδια.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του SportsUp, στην οποία ψήφισαν 1764 αναγνώστες μας :

Βασίλης Μαγγίζης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου)  731 ψήφους – 41.41%

Σπύρος Σταματέλος (Κεραυνός Επισκοπής)  595 ψήφους – 33.72%

Φλάβιος Ρόκο (Απόλλων Αγίου Γεωργίου)  285 ψήφους – 16.15%

Γιώργος Κίτσας (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  61 ψήφους – 3.45%

Τάσος Τσακαλίδης (Μακροχώρι)  34 ψήφους – 1.89%

Κώστας Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας)  31 ψήφους – 1.76%

Δημήτρης Καφές (ΑΕ Αλεξάνδρειας)  21 ψήφους – 1.17%

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected