Κατηγορίες
Football League

Στα Τρίκαλα ο Κυπαρίσσης!

Την πρώτη του προπόνηση σαν προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα έκανε πριν από λίγο ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο τεχνικός που οδήγησε πριν από 2 χρόνια τους «κυανέρυθρους» στην κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική, παρουσιάστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο γήπεδο του Φλαμουλίου.

Μιλώντας στους παίκτες είπε: «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Είστε όλοι καλοί ποδοσφαιριστές. Δε θέλω να μιλήσουμε για το παρελθόν και πιστεύω ότι θα πρέπει να δούμε ο καθένας ξεχωριστά σε ποιο σημείο είμαστε. Θέλω να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμησή μας καθώς η δύναμη είναι στο μυαλό. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα… δε θα σας ακουμπήσει κανείς. Κανείς όμως δεν είναι εδώ με το ζόρι».

Και ο Κυπαρίσσης στο τιμ

Μια σημαντική προσθήκη στο τιμ του ΑΟ Τρίκαλα είναι αυτή του Θωμά Κυπαρίσση, του πολύπειρου ποδοσφαιριστή αλλά και παράγοντα ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ.

Ο Κυπαρίσσης έδωσε το παρών στην προπόνηση του ΑΟΤ στο Φλαμούλι και ανέλαβε από σήμερα χρέη υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος. Στις πρώτες του κουβέντες προς τους παίκτες είπε: «Έχετε αδικήσει τους εαυτούς σας. Είστε στα 2-3 καλύτερα ρόστερ και πιστεύω πως δεν χάθηκε τίποτα. Να ξέρετε ότι πάνω απ’ολα είναι η ομάδα. Σας εύχομαι καλή δύναμη».

δείτε φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected