Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη εμφάνιση του ΦΑΣ Νάουσα! (photos+vid)

Με τη τριπλέτα Κωτσόπουλου – Μουρίκι – Καπετάνου να βγάζει «φωτιές» ο ΦΑΣ Νάουσα πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) στο πρωτάθλημα και νίκησε με 3-1 την πολύ καλή ομάδα του Νέστου Χρυσούπολη, παρότι βρέθηκε να χάνει νωρίς με 0-1.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει 0-1 με γκολ του Τσάκωνα αφού η μπάλα άλλαξε πορεία σε πλάτη αμυντικού της Νάουσας.

Στη συνέχεια όμως μετά το πρώτο 20λεπτο ο ΦΑΣ ανέβασε την απόδοση του και ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ του Μουρίκι στο 22’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κωτσόπουλος έκανε το 2-1 στο 51’ και στο 70’ ο Καπετάνος με φοβερό σουτ από 30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η Νάουσα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο για 70 περίπου λεπτά, πίεσε, δημιούργησε πολλές φάσεις και ικανοποίησε τους λιγοστούς δυστυχώς φιλάθλους που υπήρχαν στο δημοτικό στάδιο.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο naousanews.gr

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Νίκου (12΄ λ.τ. Παζαρτζίδης), Κασμερίδης, Ζούρκος, Νύρλας (71’ λ. τ. Γιαννόπουλος), Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος (82’ Χατζόπουλος), Μουρίκι, Τούφας.

Νέστος Χρυσούπολης : Κυφωνίδης, Καζαντζίδης , Μαρκάκης (72’ Μπούτος), Παυλακάκης, Κοντογιάννης, Ντερτιλής (65’ Κωνσταντίνου), Μαιδανός (69’ Μπουλγκούρας), Τσάκωνας, Βαλαβανόπουλος, Τόρες, Κούτεφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected