Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας : “Να βοηθήσουμε τα παιδιά, με σύνεση όμως και διακριτικότητα!”

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους της ομάδας αλλά και τους γονείς των παιδιών, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, επισημαίνοντας (ορθώς) πως πρόκειται για ένα παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος στο οποίο θα πρέπει άπαντες να επιδείξουν διακριτικότητα και σύνεση.

Αναλυτικά :

“Στις 11:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του παιδικού τμήματος της σχολής μας με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Αριστοτέλη Νάουσας, μέσα στην έδρα μας, στο γήπεδο της Κουλούρας.

Τα παιδιά καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διακριτική σας παρουσία στην κερκίδα του γηπέδου μας, θα βοηθήσει τους αθλητές μας να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Αξίζει να τονίσουμε πως μιλάμε για παιδιά ηλικίας 12, 13 και 14 ετών. Η συμπεριφορά μας στη κερκίδα οφείλει να είναι όπως πάντα, προσεκτική και προσαρμοσμένη στις ηλικίες των παιδιών αυτών.

Στους αγώνες του Παιδικού πρωταθλήματος, υπάρχει ένας μόνο Διαιτητής και αυτό όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι εξαιρετικά δύσκολο και εγκυμονεί πάντα τον κίνδυνο ακούσιου λάθους. Οφείλουμε να δείξουμε τη μέγιστη κατανόηση στο πολύ δύσκολο έργο που θα αναλάβει ο εκάστοτε Διαιτητής.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.  Θα υπάρξει και τηλεοπτική κάλυψη”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected