Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτος ΦΑΣ Νάουσα στον δεύτερο γύρο! (vid)

Εκπληκτική η πορεία του ΦΑΣ Νάουσα στον δεύτερο γύρο, διάστημα στο οποίο μετρά 5 νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα από τον ΑΟ Καρδίας!

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, παίζοντας έξυπνα και με την τακτική των αντεπιθέσεων που γνωρίζει πολύ καλά, πήρε το σημερινό τρίποντο στη Χαλάστρα που τη φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κώστα Αλμπάνη (προς στιγμή άπαντες “πάγωσαν) ευτυχώς όμως ο ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού αποδείχτηκε… σκληρό καρύδι και θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του γρήγορα.

Το τέρμα του ΦΑΣ σημείωσε ο Κώστας Κωτσόπουλος στο 30′ της αναμέτρησης, ο οποίος βγήκε γρήγορα στην πλάτη των αμυντικών και πλάσαρε εύστοχα τον Μπόικο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και όποιες προσπάθειες έγιναν προς την εστία, εκεί ήταν ο εκπληκτικός σήμερα Κοντογουλίδης, που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν σε σουτ του Μπάλιου μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό, για το οποίο υποστήριξαν πως βρήκε στο χέρι.

Συνθέσεις

Καμπανιακός : Μπόικος, Κασαπίδης, Λεφίδης, Αλμπάνης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Νικολόπουλος, Φουρτζίου, Προβατίδης, Στεφανίδης, Μπάλιος

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Γιαννόπουλος, Νύρλας, Καπετάνος, Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος, Μουρίκι, Τούφας, Περηφανόπουλος

βίντεο από Kampania Sports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected