Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – Ολυμπιακός Νάουσας 2-0 (photos)

Το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε σήμερα ο Μακροχώρι, που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Νάουσας.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, χάρη σε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, αποφεύγει τις…κακοτοπιές και βάζει τις βάσεις για τη μαθηματική παραμονή, σε αντίθεση με τους “ερυθρόλευκους” για τους οποίους το μέλλον στην κατηγορία είναι σε μεγάλο προδιαγεγραμμένο.

Μπροστά σε λίγους θεατές, οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους καθώς μόλις στο 1ο λεπτό έφτασαν κοντά στον γκολ όταν ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου “έσπασε” τη μπάλα στον Παπαδόπουλο και ο τελευταίος σε κενή εστία, δεν πλάσαρε σωστά και ο Σπαθάκης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Μάλιστα, ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, έχοντας στο ενεργητικό του ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις. Μία από αυτές ήταν και στο 12′ όταν ο
Γιώργος
Παπακωνσταντίνου πλάσαρε από καλή θέση αλλά ο γκολκίπερ των “ερυθρολεύκων” φώναξε “παρών”.

Η πίεση του Μακροχωρίου ευοδώθηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρήκε με κάθετη πάσα τον Πίκο και ο τελευταίος πλάσαρε σωστά τον Σπαθάκη για το 1-0.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι στο πρώτο μέρος καθώς έχασαν με τραυματισμό τόσο τον Αναστάση Τσέλιο όσο και τον Σαρακατσιάνο, οι οποίοι πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια, αναπροσαρμόζοντας σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του Γιώργου Δασκαλάκη.

Η κυριαρχία του Μακροχωρίου συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, η οποία και εκφράστηκε αρκετές φορές, αλλά ο Σπαθάκης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Τόσο ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου (62′) όσο και ο Βύζας (64′) δεν κατόρθωσαν να νικήσουν τον νεαρό πορτιέρο, κάτι που τελικά έπραξε στο 67′ ο Νικόπουλος.

Στη φάση αυτή ο Βύζας εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν απομάκρυναν και ο νεαρός αμυντικός του Μακροχωρίου σούταρε από το ύψος του πέναλτι, “γράφοντας” το 2-0.

Στο 81′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, αλλά ο Παύλος Κωνσταντινίδης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και στο 88′ το Μακροχώρι είχε μία ακόμη καλή στιγμή αλλά το σουτ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποκρούστηκε και πάλι από τον Σπαθάκη

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Ηλιάδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Τσαουσίδης (67′ Γκιουλέκας), Παπακωνσταντίνου Δ., Βύζας, Παπαδόπουλος (56′ Σταματίου), Φωτόπουλος, Παπακωνσταντίνου Γ. (85′ Τσακελίδης), Πίκος.

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Μήτσικας Τ., Τσέλιος Α. (34′ λ.τ. Κεπίσης), Τσέλιος Κ., Τσαμπούρης, Ιτσκάρας, Πετρίδης, Κωνσταντινίδης Δ. (70′ Αλαϊτσης), Κωνσταντινίδης Π., Γαλανός, Σαρακατσιάνος (42′ λ.τ. Μίγγας)

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected