Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στις λεπτομέρειες αποκλείστηκε το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας! (photos+vid)

Το φετινό ταξίδι για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας σταμάτησε σήμερα στο ΔΑΚ της πόλης, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης.

Οι πρωταθλητές Ημαθίας απέδειξαν πως είχαν τις δυνατότητες να προχωρήσουν περισσότερο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, ωστόσο σήμερα δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα στη συνέχεια, να ισοφαρίσουν με τον Αντώνη Ιτσκάρα του Ολυμπιακού Νάουσας και θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου ήρωας αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, που απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στους Πιερείς.

Οι παίκτες που ευστόχησαν στα πέναλτι ήταν οι Νίκος και Αντώνης Ιτσκάρας, Στογιάννης, Κεχαΐδης και Ψαθάς, ενώ αστόχησαν οι Σαρακατσιάνος και Σαρμπίνος.

Για το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας αγωνίστηκαν : Χαβιαρόπουλος, Ιτσκάρας Ν., Σαρακατσιάνος, Μπόφτσης, Ιτσκάρας Α., Κεχαΐδης, Αναδός, Στογιάννης, Σαρμπίνος, Ψαθάς, Κωστόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο inaoussa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected