Κατηγορίες
Super League 1

Το γκολ του Καρντόσο “πλήγωσε” τον Λεβαδειακό!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη στην Λιβαδειά για να σφραγίσει το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και αρκέστηκε στον έναν μόλις βαθμό με το γκολ του Καρντόσο στο 89′, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται έναν πόντο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να στεφθεί πρωταθλητής.

“Φρένο” στη στέψη! Μετά το “διπλό” που έκανε μεσοβδόμαδα στην Κέρκυρα (2-0) ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Βοιωτία με ανεβασμένη ψυχολογία με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα του εξασφάλιζε μαθηματικά τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του μαραθωνίου όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Ο ψυχωμένος Λεβαδειακός τα έδωσε όλα σε ένα ματς κομβικό και για αυτόν ώστε να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Super League και κατάφερε στο φινάλε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, κάτι που σημαίνει πλέον ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται έναν ακόμα βαθμό στα δύο εναπομείναντα ματς (ΠΑΣ εντός, Παναιτωλικό εκτός) για να κατακτήσουν το 7ο σερί πρωτάθλημα, που θα είναι παράλληλα το 19ο τα 21 τελευταία χρόνια και 44ο συνολικά στην ιστορία τους.

Οι Πειραιώτες παρατάχτηκαν στην Λιβαδειά με πάρα πολλά νέα πρόσωπα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι τους (αλλαγμένη κατά τα 9/11 η αρχική ενδεκάδα ενώ έξι παίκτες έπαιξαν για πρώτη φορά από τότε που ο Τάκης Λεμονής διαδέχτηκε τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο) και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να παρουσιαστούν αρκετά ασύνδετοι στο πρώτο μέρος, χωρίς ιδέες στο παιχνίδι τους και με μηδενική δημιουργία και παραγωγή φάσεων στο πρώτο ημίχρονο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Βούρος (65′ Μεντί), Τριποτσέρης, Νιας, Μιλιάζες (92′ Κουλιμπαλί), Καραχάλιος, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Βασιλείου (85′ Λάτσι), Σίλβα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Παρέδες, Ρέτσος, Νικολάου, Σισοκό, Μπουχαλάκης, Μαρτίνς, Ντομίνγκες (54′ Μάριν), Ελιουνούσι (54′ Καμπιάσο), Σεμπά, Ανσαριφάρντ (46′ Καρντόσο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected