Κατηγορίες
Football League

Ζορίστηκε αλλά παρέμεινε πρώτος!

H «ελαφρά ταξιαρχία» μπορεί να αιφνιδιάστηκε στο πρώτο ημίχρονο από την πολύ καλή παρουσία του Κισσαμικού, αλλά ακόμη και έτσι δεν έχασε την ψυχραιμία της και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών με το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 75ο λεπτό.

Όπως αναφέρει το FL News, η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσε ψηλά και έδειξε πως δεν ήρθε για να περάσει ένα ήρεμο απόγευμα στην Ριζούπολη. Απόδειξη οι πολύ καλές της ενέργειες στο πρώτο ημίχρονο που έφεραν σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. Ο τερματοφύλακας , Διονύσης Χιώτης ήταν εκείνος που κράτησε τον Απόλλωνα στο ματς, αφού στο 32ο λεπτό έπιασε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μίλιτς και κράτησε το 0-0.

Βέβαια ο Απόλλων θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ νωρίτερα, αλλά στο σουτ του Σιατραβάνη στο 11ο λεπτό η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Μετά το πέναλτι οι γηπεδούχοι πάλι είχαν δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Πάνο (41’) και έτσι έμεινε η «λευκή» ισοπαλία για το ημίχρονο.  Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων ήταν σαφώς καλύτερος με τον Αλμπάνη να δίνει βοήθειες με την είσοδο του και τον Κισσαμικό να μην βγάζει πλέον την ίδια πίεση.

Ο Διαμαντόπουλος ήταν εκείνος που με σουτ λύτρωσε τους γηπεδούχους σε μια από τις ελάχιστες φάσεις του δεύτερου μέρους και στο 75ο λεπτό σημείωσε το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, γκολ.

Μετά το τέρμα αυτό η ομάδα των Χανίων που δεν είχε τίποτε να χάσει, πίεσε πάλι την άμυνα του Απόλλωνα, ο οποίος πέρασε πάλι κάποιους κινδύνους, αλλά τελικά πανηγύρισε το τρίποντο που τον φέρνει πιο κοντά στην άνοδο στην Super League.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ντάσιος, Μπαρμπόσα (61′ Διαμαντόπουλος), Κονέ, Πετρόπουλος, Τζάνης (46′ Αλμπάνης), Σιατραβάνης (83′ Ομπόντο)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας, Τσοντάκης, Μίλιτς, Νικόλτσης (70′ Μπούλα Κίκε), Γιαλούσης, Μάντζης (63′ Στογιάνοφ), Μπουγαϊδης, Ψιάνος, Τιάγκο Σίλβα (35′ Σελινιωτάκης), Τσερκέζος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected