Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τις τέσσερις ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο στη Β Ερασιτεχνική Ημαθίας!

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής και οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις αντίστοιχες πρώτες θέσεις, έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο!

Το SportsUp συγχαίρει τον ΠΑΣ Λευκαδίων, που μετά από μία σύντομη περίοδο ανομβρίας και αποχής από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, επιστρέφει δυναμικά με στόχο να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό.

Την ΑΕ Σφηκιάς, που μετά από έναν χρόνο επιστρέφει και πάλι στη Β Ερασιτεχνική αποδεικνύοντας πως η Γ Ερασιτεχνική δεν της ταιριάζει.

Τη Θύελλα Στενημάχου, που μπορεί να “έσβησε” για δύο χρόνια από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, κατάφερε όμως να επανακάμψει και με το απαραίτητο restart, να πετυχαίνει άμεσα την άνοδο στη Β Ερασιτεχνική

Τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, που όπως και στην περίπτωση της Θύελλας, “ζωντάνεψε” το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής και έδωσε πάλι τροφή για συζήτηση με στόχο να επιστρέψει η ομάδα του χωριού εκεί που αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια.

Οι φετινές επιτυχίες ας αποτελέσουν σπουδαίο παράδειγμα για όλους και με σύνεση και αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, να πραγματοποιήσουν βήματα μπροστά ώστε να παραμείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected