Κατηγορίες
Super League 1

Η απάντηση της ΠΑΕ σε δημοσίευμα για την αποχώρηση του προπονητή

Συναγερμός σήμανε από το πρωί, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday ότι ο Γιάννης Πετράκης αποφάσισε την αποχώρησή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, κλείνοντας έναν κύκλο περίπου 3,5 χρόνων.

Σύμφωνα με το super-fm.gr, η πραγματικότητα είναι ότι μετά το ραντεβού του προέδρου με τον προπονητή το περασμένο Σάββατο αναμενόταν η απάντηση μέσα σε 2-3 μέρες το πολύ. Το γεγονός ότι τραβάει πολύ το θέμα, αρχίζει να εγείρει ανησυχίες, ότι σε κάτι δεν συμφωνούν οι δύο πλευρές ή υπάρχει κάτι που η μία πλευρά αναμένει από την άλλη.

Πηγές από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με τις οποίες ήρθαμε σε επικοινωνία, έλεγαν σήμερα ότι δεν έχει δοθεί καμία απάντηση από τον Γιάννη Πετράκη που να είναι αρνητική ή θετική και ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα. Τόνιζαν δε, ότι ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα ο τεχνικός των «κυανόλευκων» να πιστέψει κανείς, ότι την απάντησή του θα την έδινε πρώτα στα ΜΜΕ και μετά στον πρόεδρο. Και κατέληγαν, ότι μέχρι την άλλη Τετάρτη το θέμα θα έχει κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά και ότι δεν θα έχει άλλη συνέ κχεια η αναμονή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected