Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει στο “κόλπο”

Ζωντανός στην διεκδίκηση της ανόδου παρέμεινε ο Ιωνικός που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Αγίου Δημητρίου, επικρατώντας με 2-0 του Ηλυσιακού που βρέθηκε στην τελευταία θέση μετά τη νίκη του ΙΝΚΑ κόντρα στην Τριγλία.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμου με γκολ των Αργυρίου (11′) και Πέεφ (17′) ‘καθάρισε’ από το α’ μέρος την ‘υπόθεση’ νίκη’ και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική ένα… δώρο από τη Θύελλα και εφόσον κερδίσει στη Νεάπολη την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που θα… καίγεται για βαθμούς θα στεφθεί πρωταθλητής.

Από την άλλη, ο Ηλυσιακός θέλει μόνο νίκη στη Ρόδο στο ματς με τον Ιάλυσο και ευελπιστεί ότι ο Χανιώτικος σύλλογος θα χάσει στη Νεάπολη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Σηφάκης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης (80′ Δημακακος), Ντούμπερετ, Μπίρης, Αμανατίδης (57′ Γεωργαμλής), Ξαγοράρης, Στρίγγας, Ιωάννου (68′ Πουλάκης), Κούντου.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδημος) Παναγόπουλος, Παντελίδης, Σικαλιάς, Ασάνοβιτς, Προβατίδης, Πεεφ (51′ Σιμιτσής), Ζαφειρίδης, Μαρής (65′ Κυριακίδης), Μανας, Καραλής, Αργυρίου (46′ Καμαρά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected