Football League

Συγκινητικές στιγμές στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για έναν ιερό σκοπό (photos)

Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι Παλαίμαχοι του Άρη και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας του 2004, για να ενισχύσουν τον αγώνα ζωής που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων, Αρτούρ Λεγκμπέλο.

Στο πλευρό του Αρτούρ Λεκμπέλο στάθηκαν οι παλαίμαχοι του Άρη και η Εθνική του 2004, που έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης».

Τα έσοδα της αναμέτρησης διατέθηκαν στον αγώνα ζωής του παλαίμαχου παίκτη του Άρη, που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να ακολουθήσει θεραπεία, για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

Το «παρών» στο «Κλ. Βικελίδης», από την ομάδα του 2004, έδωσαν οι Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος,Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης και Ζαγοράκης, ενώ στις εξέδρες βρέθηκαν οι Κωστένογλου, Κωφίδης, Κατεργιαννάκης, Σαπουντζής και Μουστακίδης.

Για την ιστορία, οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν 6-1, με σκόρερ τους Καραγκούνη (5’, 25’), Κούτση (10’΄), Γιαννακόπουλο (13’, 17’) και Τσιάρτα (47’).

Συνθέσεις

Παλαίμαχοι Άρη: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαραλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.

Εθνική 2004: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης.

περισσότερες φωτογραφίες στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected